Πλήγμα με Καρλάο στον ΑΠΟΕΛ

Η «κατάρα» των τραυματισμών δε λέει ν’ αφήσει τον ΑΠΟΕΛ. Νέο «θύμα» είναι ο Καρλάο, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και πέρασε από διαγνωστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
 
Υπάρχουν έντονες ανησυχίες για ζημιά που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετές βδομάδες, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ που έχασε και τον Ρουέδα λόγω σοβαρού τραυματισμού.
 
Με αυτά τα δεδομένα μοναδική διαθέσιμη επιλογή στο κέντρο της άμυνας για τον Γιώργο Δώνη στο παιχνίδι με τον Άρη είναι ο Γιώργος Μερκής, ενώ λύσεις μπορεί να δώσει και ο Βούρος.
 
Σημαντική κρίνεται η άμεση ενσωμάτωση του Ντένις Πολιάκοφ στην ομάδα. Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Καρλάο θα γίνουν γνωστά εντός της ημέρας. 
 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο