Τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Πάμπου ο κόσμος

Στις 16:30 είναι ορισμένη η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας, που θα βγάλει σημαντικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.
 
Κύριο θέμα θα είναι η παραμονή ή όχι του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο των πρασίνων. Ο Κύπριος προπονητής είχε προηγουμένως συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας της Λευκωσίας, Αντώνη Τζιωνή.
 
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις τις οποίες ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων θα μεταφέρει στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, ώστε να τεθεί επί τάπητος το θέμα τεχνικής ηγεσίας.
 
Σε poll που διενεργήθηκε από τον REPORTER μεγάλο ποσοστό του κόσμου ψήφισε υπέρ της παραμονής του Κύπριου κόουτς στον πάγκο της Ομόνοιας.
 
Συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο poll με ερώτηση: «Να μείνει ή να φύγει ο Πάμπος από την Ομόνοια;», 65% ψήφισαν να μείνει ο Κύπριος τεχνικός, ενώ το υπόλοιπο 35% πιστεύει ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. 
 
* Τα ποσοστά καταγράφηκαν στις 16:05
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου