Νίκησε η Δόξα, ελπίζει η Δερύνεια! (video)

Μία σπόντα και δύο γκάφες τερματοφυλάκων καθόρισαν το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα και στη Δερύνεια για τη φάση των 16 του κυπέλλου Coca Cola. Το τελικό 2-1 στο «Μακάρειο» δίνει μεν μια ελαφρώς καλύτερη αφετηρία στο σύλλογο της Κατωκοπιάς εν όψει του επαναληπτικού, αφήνει όμως ακέραιες ελπίδες πρόκρισης και στην Αναγέννηση, στην οποία αρκεί και η στενότερη των νικών (1-0).
 
Κόντρα και γκολ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ευθυμίου ν’ ανακόπτει προ της γραμμής πλασέ του Φοφανά (5’), ακολούθως όμως οι αξιόλογες φάσεις εξέλειψαν. Η οικοδέσποινα άνοιξε το σκορ στο 38’, όταν από εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Ρούντι, ο Λεονάρντο σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Φουρτάδο και κατέληξε στα δίχτυα.
 
Γκάφα Νο1
Το δεύτερο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στα πρώτα 25 λεπτά. Ωστόσο από κόρνερ του νεοεισελθόντος Σάντσες στο 72’ ο Λεονάρντο έπιασε το σουτ, η απόκρουση ήταν εύκολη για τον Μάστρου, όμως έκανε λανθασμένη εκτίμηση, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του και ο Κορομινάς που καραδοκούσε πέτυχε το 2-0.
 
Γκάφα Νο2
Οι φιλοξενούμενοι τα έριξαν όλα στην επίθεση, δημιούργησαν κι απώλεσαν ευκαιρίες για ένα γκολ, το οποίο εν τέλει τους προσφέρθηκε στο 86’, όταν σε σέντρα Θεράποντος η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Χατζηφραγκίσκου και προσγειώθηκε στον Βέσλεμ που σε κενή εστία μείωσε στο τελικό 2-1.
ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Πουτζιουρής Ρούντι, Ρεδόνδο, Κάστρο (61’ Παουλίνιο), Κένιντι, Μπραούλιο (68’ Κορομινάς), Αρετάς, Λεονάρντο, Φοφανά, Ανδρέου (71’ Σάντσες).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου, Γουέσλεμ, Σωτηρίου (69’ Θεράποντος), Φουρτάδο (40' Kολάνης), Ρίβας (77’ Ράτκοβιτς).


  

Δειτε Επισης

Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς