Απόλλων: Στο ρελαντί… (vids)

Με μια εμφάνιση που εν πολλοίς αποτελούσε συνέχεια της αντίστοιχης του περασμένου Σαββάτου (1-0 τη Δερύνεια στο «Τάσος Μάρκου») ο Απόλλων επικράτησε απόψε (01/02) της ΑΕΖ με 2-0 κι έθεσε τις βάσεις για την είσοδο στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola. Αμφότερα τα τέρματα των «γαλάζιων» σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άντριαν Σαρδινέρο αναδεικνυόμενος σε μορφή του (μετριότατου σε ποιότητα θεάματος) αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων -με πλειάδα αλλαγών στη σύνθεσή του- εμφανίστηκε «φλύαρος» και δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Αυγουστή αντέδρασε περνώντας στο β’ μέρος τον Μάγκλιτσα και ο Κροάτης τον δικαίωσε, αφού από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν και τα δύο γκολ: στο 60’ υποδέχτηκε την μπάλα από πλάγιο του Βασιλείου, σέντραρε και ο Σαρδινέρο με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 92’ από σέντρα του Μάγκλιτσα, ο Πίεχ με κεφαλιά έστρωσε στον Ισπανό κι εκείνος με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (4-4-2): Κίσσας - Σέρτζιο, Καρώ, Ρομπέρζ, Βασίλειου - Σεμέδο, Μπεντόγια (71’ ντα Σίλβα) - Στυλιανού (46’ Μάγκλιτσα), Σαρδινέρο - Πίττας (54’ Πέδρο), Πίεχ.
ΑΕΖ (4-2-3-1): Σωφρονίου - Παρασκευά, Μαμμίδης, Σκόπλιακ, Στυλιανού (66’ Παπαχριστοφόρου) - Κατσής, Φελισιέν - Στογιάνοφ, Ανδρέου, Χρίστου (88’ Στρελκόφσκι) - Ποσίνκοβιτς.

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για Κορέια η Ανόρθωση-«Δεν μίλησε και ούτε πρόκειται με άλλη ομάδα μέχρι την κατάληξη»
Ανακοίνωσε το τέλος οκτώ ποδοσφαιριστών ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την Ετήσια Γενική Συνέλευση
Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Επίσημα προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Πετράκης
Αποκαλύψεις Πετρίδη για Κβιλιτάια-Συμφώνησε το Σαββατοκύριακο, άλλαξε γνώμη τη Δευτέρα
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο