«Μόνο αν είναι τρελά λεφτά δεν θα ακούσουμε τον προπονητή»

Για τις μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας αλλά και τις προτάσεις που απέρριψαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, στον Άστρα. Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων», αποκάλυψε μάλιστα πως η Ομόνοια απέρριψε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Ντάρμπισαϊαρ.
 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή, στον Άστρα:

«Είναι πολύ πετυχημένη η μεταγραφή Άρνασον. Υπήρξαν προτάσεις από άλλες ομάδες για παίκτες και αυτό δείχνει ότι έχουμε ποιοτική ομάδα. Εμείς σκεφτόμαστε το συμφέρον της Ομόνοιας. Παίρνουμε την γνώμη και του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή για τον συγκεκριμένο παίκτη. Δεν παίζει ρόλο μόνο το οικονομικό, λαμβάνουμε και τα θέλω του παίκτη».

«Πήραμε τις αποφάσεις μας, μένει στην ομάδα ο Ρουσιάς, μένει και ο Σιέρινταν, ο Όρσουλιτς είναι στην Κορέα».

«Μόνο αν είναι τρελά τα χρήματα μπορούμε να μπούμε στην λογική να μην λάβουμε υπόψη μας τις γνώμη του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Και ακόμα αυτό θα το έκανα πολύ δύσκολα αυτά προσωπικά. Δεν μπαίνουμε στην λογική να αποδυναμώσουμε την ομάδα».

Για τον Μάριο Δημητρίου:
 
«Είναι θέμα που χειρίζεται ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Δεν έχει υποβληθεί στο Συμβούλιο κάποια πρόταση. Είναι μέλος του ρόστερ». 

Για τον Κάρβερ:
 
«Ο κόσμος δεν βλέπει ούτε ονόματα, ούτε καταγωγή. Δικαιολογημένα θα διαμαρτυρηθεί αν δεν βλέπει αποτελέσματα. Τα πρώτα πυρά τα δέχεται ο προπονητής. Είναι γεγονός ότι σε ορισμένα ματς τα αποτελέσματα και η επίδοση της ομάδας δεν ήταν ικανοποιητική. Πιστεύω στην δουλειά του Κάρβερ, θα πορευτούμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τον απολογισμό».  

Για τους στόχους:
 
«Έξοδος στην Ευρώπη και κατάκτηση του Κυπέλλου. Η θέση που είμαστε είναι αναστρέψιμη. Πιστεύω ότι θα πάρουμε αποτελέσματα». 
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Στην εξάδα θα μπούμε με μικρότερη διαφορά. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές μας που χάσαμε». 

«Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να στηρίξουμε το μοντέλο που υιοθετούμε στην Ομόνοια. Δεν μπορούμε να φέρουμε 15 παίκτες. Συμβαίνουν λάθη. Έχουμε θέσει τις βάσεις για ένα βασικό κορμό. Πιστεύω ότι τις επόμενες περιόδους θα κάνουμε κάτι που δεν κάναμε τις προηγούμενες περιόδους».

Για τα 1400 εισιτήρια διαρκείας:
 
«Σημαίνει αγάπη, σημαίνει υποκλινόμαστε ταπεινά στον κόσμο της Ομόνοιας. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα στον κόσμο της ομάδας μας. Κανείς δεν πίστευε ότι θα πετυχαίναμε τέτοια νούμερα».

Για τον Ντάρμπισαϊαρ:
 
«Βολιδοσκοπήθηκε από ομάδα του εξωτερικού αλλά δεν συζητήσαμε καν».
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Έμεινε η ανακοίνωση για τον Πετράκη στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Κοινή προσπάθεια ΚΟΑ και Επιτροπής Δεοντολογίας να ξεριζωθεί η διαφθορά στον αθλητισμό
Αιχμές Νεοφυτίδη για τη βαριά ήττα της Εθνικής από την Τσεχία-«Μια ομάδα χωρίς πλάνο, αρχή και τέλος»
Ξεκαθαρίζουν τα θέματα Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
Bαριά ήττα για την Εθνική Κ-17 από την Τσεχία στην πρεμιέρα του EURO
Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»