«Σηκώθηκα και έφυγα επειδή κατηγορούσαν τον Πιέρο»

Θετική άποψη από την πρώτη στιγμή είχε ο Γιάννος Ιωάννου για τον Πιέρο Σωτηρίου, για τον οποίο είπε ότι μπορεί να έχει πολλές επιτυχίες στο μέλλον.
 
«Τον έζησα για μια βδομάδα όταν ανέλαβα την ομάδα για ένα παιχνίδι πριν έρθει ο Δώνης. Είπα ότι αυτός ο παίκτης αν έχει μυαλό θα φτάσει πολύ ψηλά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη εξέλιξη σε παίκτη.
 
Είναι τόσο πολύ δουλευταράς και εξελίξιμος. Πέρσι σηκώθηκα και έφυγα από το γήπεδο επειδή ένας φίλαθλος τον κατηγορούσε. Είναι ο μόνος αναντικατάστατος παίκτης του ΑΠΟΕΛ.
 
Είπα πως όποιο επιθετικό και να πιάσει το ΑΠΟΕΛ, αυτός θα παίζει. Του εύχομαι να συνεχίσει τη δουλειά γιατί μπορεί για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει το βήμα παραπάνω, φτάνει να κάνει σωστές επιλογές για να αξιοποιηθεί το ταλέντο του. Έχει παιχνίδια που τα κάνει όλα.
 
Οποιοσδήποτε αμυντικός άλλης ομάδας βλέποντας τον μέσα στο γήπεδο δεν νιώθει ήσυχος. Παλεύει κάθε μπαλιά. Δεν θα χάσει εύκολα κεφαλιά. Είναι ένας παίκτης που πολεμά κάθε φάση» είπε στο πλαίσιο της εκπομπής  "Όλα Μάλε" του Super Sportfm.
 
Για αυτά που λέγονται ότι δεν τον ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είπε ποτέ ότι δεν τον ήθελε. Δεν συζητήθηκε ποτέ το θέμα. Εκείνη την εποχή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένιωθε ότι θα έφευγε για αυτό και δεν έκανε κάποια κίνηση».
 
 
 

Δειτε Επισης

Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας