«Σηκώθηκα και έφυγα επειδή κατηγορούσαν τον Πιέρο»

Θετική άποψη από την πρώτη στιγμή είχε ο Γιάννος Ιωάννου για τον Πιέρο Σωτηρίου, για τον οποίο είπε ότι μπορεί να έχει πολλές επιτυχίες στο μέλλον.
 
«Τον έζησα για μια βδομάδα όταν ανέλαβα την ομάδα για ένα παιχνίδι πριν έρθει ο Δώνης. Είπα ότι αυτός ο παίκτης αν έχει μυαλό θα φτάσει πολύ ψηλά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη εξέλιξη σε παίκτη.
 
Είναι τόσο πολύ δουλευταράς και εξελίξιμος. Πέρσι σηκώθηκα και έφυγα από το γήπεδο επειδή ένας φίλαθλος τον κατηγορούσε. Είναι ο μόνος αναντικατάστατος παίκτης του ΑΠΟΕΛ.
 
Είπα πως όποιο επιθετικό και να πιάσει το ΑΠΟΕΛ, αυτός θα παίζει. Του εύχομαι να συνεχίσει τη δουλειά γιατί μπορεί για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει το βήμα παραπάνω, φτάνει να κάνει σωστές επιλογές για να αξιοποιηθεί το ταλέντο του. Έχει παιχνίδια που τα κάνει όλα.
 
Οποιοσδήποτε αμυντικός άλλης ομάδας βλέποντας τον μέσα στο γήπεδο δεν νιώθει ήσυχος. Παλεύει κάθε μπαλιά. Δεν θα χάσει εύκολα κεφαλιά. Είναι ένας παίκτης που πολεμά κάθε φάση» είπε στο πλαίσιο της εκπομπής  "Όλα Μάλε" του Super Sportfm.
 
Για αυτά που λέγονται ότι δεν τον ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν είπε ποτέ ότι δεν τον ήθελε. Δεν συζητήθηκε ποτέ το θέμα. Εκείνη την εποχή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένιωθε ότι θα έφευγε για αυτό και δεν έκανε κάποια κίνηση».
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου