«Πάμε για ντέρμπι στο Δασάκι»

Ντέρμπι για τον Απόλλωνα χαρακτήρισε το κυριακάτικο (12/2) παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Δασάκι» ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο Φανούριος Κωνσταντίνου επεσήμανε ότι οι φίλοι της ομάδας θα εξαντλήσουν τα 1500 εισιτήρια που προαγόρασαν από τον Εθνικό και θα ζητηθεί δεύτερη… παρτίδα.
 
Αναλυτικά
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την μορφή ντέρμπι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς. Ο αντίπαλος κάνει εξαιρετική χρονιά και πάμε σε μια έδρα που μόνο φιλόξενη δεν είναι για την ομάδα μας» είπε αρχικά.
 
Για τον κόσμο
«Θεωρούμε ότι μέχρι το απόγευμα  θα εξαντληθούν τα εισιτήρια και θα θέλουμε νέα παρτίδα εισιτηρίων».
 
Είναι σημαντικό να διατηρηθεί το νικηφόρο σερί
«Τα στατιστικά δεν μετράνε τόσο στο ποδόσφαιρο γιατί δεν εξασφαλίζουν απολύτως τίποτε για το επόμενο παιχνίδι. Από κει και πέρα έχουμε επίγνωση τι θα αντιμετωπίσουμε εκεί, θα πάμε υποψιασμένοι, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και αδημονούν για το παιχνίδι της Κυριακής».
 
Για τα αγωνιστικά
«Εκτός θα είναι οι Γκίε, Μακρίδης, Ψύχας, Γκόμες, Ντουντού και Αγγελή»
 
Με τον Γκιέ τι γίνεται;
«Είναι σε στάδιο αποκατάστασης και ίσως χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να παίξει με την ομάδα».
 
Για τις ανανεώσεις
«Ο Απόλλωνας έδειξε επί προεδρίας Κίρζη ότι μπορεί να κρατήσει στο ροστερ όποιον ποδοσφαιριστή θέλει. Όλοι έχουν συμβόλαια για την ώρα, όλοι  αισθάνονται άνετα στον σύλλογο και είναι σημαντικό να υπάρχει και ηρεμία όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι».
 

Δειτε Επισης

Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα