Ανατροπή με ρεκόρ Βαλβέρδε για Μπιλμπάο πριν τον ΑΠΟΕΛ

Για δύο ανθρώπους ήταν πολύ ιδιαίτερο το ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Λα Κορούνια. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασε τα 212 παιχνίδια στον πάγκο των Βάσκων στην Primera Division, κάτι που δεν έχει πετύχει κανένας τεχνικός στην ιστορία της, ενώ ο Άριτς Αντούριθ γιόρταζε τα 36α του γενέθλια. Αμφότεροι έφυγαν χαμογελαστοί από το γήπεδο, αφού με ηρωική ανατροπή και δύο γκολ στο τέλος, η Μπιλμπάο πήρε την αγχωτική νίκη με 2-1.  
 
Παιχνίδι με δύο όψεις στο «Σαν Μαμές», με την «Ντέπορ» να στέκεται εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, να χάνει σπουδαίο τετ-α-τετ με τον Αντόνε και να ανοίγει το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο με βολίδα του Εμρέ Τσολάκ (42’, 0-1).
 
Ωστόσο, η Αθλέτικ ήταν άλλη ομάδα στην επανάληψη, πίεσε πολύ και δικαιώθηκε. Μπορεί ο Ραούλ Γκαρσία να σημάδεψε το δοκάρι (60’), όμως λίγο αργότερα ο Μουνιαΐν ήταν πιο εύστοχος και με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1 (71’).

Οι Βάσκοι συνέχισαν να πιέζουν αφόρητα την Λα Κορούνια και στην εκπνοή δικαιώθηκαν. Ο Σουσαέτα έβγαλε τον Αντούριθ τετ-α-τετ (οι Γαλιθιάνοι φωνάζουν για οφσάιντ) και ο Ισπανός σέντερ-φορ με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 2-1 στην εκπνοή που φέρνει την Μπιλμπάο μία ανάσα από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.
 


Athletic Bilbao 2 – 1 Deportivo La Coruna MAÇ... από hdmacozetico

Δειτε Επισης

Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας