AΠΟΕΛ: Τι έκανε φέτος στην Ευρώπη η Μπιλμπάο (vids)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ BILBAO / ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Στους Ομίλους ξεκίνησε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η ισπανική ομάδα εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή της στους Ομίλους ως πέμπτη στην περσινή σεζόν της Ρrimera Division.

- Την αποστολή του «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» χορηγούν τα ελαστικά Hankook, Επίσημος Χορηγός του Europa League και η εταιρεία «Καποδίστριας», Επίσημος Διανομέας των Hankook στην Κύπρο, που σας μεταφέρουν την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ενημέρωση από το Μπιλμπάο.

Διαβάστε επίσης:

Συμμετείχε στον έκτο Όμιλο της διοργάνωσης και τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς, δύο πίσω από την Γκενκ και τέσσερις μπροστά από την Ραπίντ Βιέννης και πέντε από την τελευταία Σασουόλο.

Κέρδισε και τα τρία παιχνίδια στην έδρα της, ενώ εκτός δέχθηκε δύο ήττες και πήρε μία ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα των Ομίλων.

Η προσπάθειά της στους Ομίλους δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο μιας και ηττήθηκε με 3-0 από την Σασουόλο. Πήρε τους πρώτους της πόντους μετά τη νίκη 1-0 επί της Ραπίντ Βιέννης ενώ την 3η αγωνιστική έχασε εκτός έδρας με 2-0 από την Γκενκ.

Στην 4η αγωνιστική, μετά από δραματικό αγώνα κέρδισε με 5-3 την Γκενκ και ακολούθησε νέα νίκη, αυτή τη φορά με 3-2 επί της Σασουόλο που της εξασφάλισε την πρόκριση. Στην τελευταία αγωνιστική εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ραπίντ Βιέννης.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας σε αυτούς τους έξι αγώνες ήταν ο Αντούριθ, ο οποίος σκόραρε και τα πέντε τέρματα (τα τρία με πέναλτι) στο 5-3 επί της Γκενκ, ενώ συνολικά μετρά έξι γκολ. Από ένα γκολ έχουν οι Μπενάτ, Ραούλ Γκαρσία, Λεκουέ και Σαμπορίτ.

Δειτε Επισης

Οι διευθετήσεις και οι συστάσεις της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση
Συνεχίζεται η όγδοη αγωνιστική-Δράση σε Παπαδόπουλος και Αλφαμέγα
Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου