Μοιρασιά… και η προσοχή στο Τσίρειο

Στο ισόπαλο 2-2 αναδείχθηκαν Ομόνοια και Απόλλωνας στο ΓΣΠ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα των Μάγκλιτσα και Ντα Σίλβα, οι «πράσινοι» απάντησαν στο δεύτερο μέρος με τους Κλέιτον και Χριστοφή που έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Οι δύο ομάδες πλέον, καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους σε μία βδομάδα στον επαναληπτικό (22/2) στο Τσίρειο, για το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.  

  • Μάγκλιτσα και Ντα Σίλβα «καθάρισαν» στο ημίχρονο

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος του αγώνα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό. Μόλις στο 10’ ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Μάγκλιτσα εντός μικρής περιοχής να πλασάρει με ευκολία τον Κρέσιτς. Χωρίς να καταφέρνουν να αντιδράσουν οι «πράσινοι» στο 20’ ο Μαργκάσα μάρκαρε εντός περιοχής τον Σακέτι, με τον Ντα Σίλβα στο 21’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από τα ένδεκα βήματα. Κοντά στο γκολ κατάφερε να φθάσει η Ομόνοια στο 32’ με τον Χριστοφή να βρίσκει έτοιμο τον Βάλε που απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του.


  • Πέντε λεπτά ήταν αρκετά

Πιο δυναμικά μπήκαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι «πράσινοι», βλέποντας τις προσπάθειες τους να καρποφορούν στο 58’ με τον Κλέιτον με κεφαλιά να μειώνει για την Ομόνοια σε 1-2. Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 63’ ο Χριστοφή έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ανατρέποντας τα δεδομένα για την ομάδα της Λεμεσού. Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να φτιάχνουν οργανωμένες προσπάθειες, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν δίχτυα.  

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Kρέσιτς, Παναγιώτου, Σοϊλέδης, Βύντρα, Νασιμέντο, Μαργκάσα, Κατελάρης (46'Μπρέβελντ), Κλέιτον, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ, Κύπρου (46'Αζίζ).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Πέδρο, Βινίσιους, Ρομπέρζ, Γκόμες (89'Βασιλείου), Σακέτι, Χάμπος (66'Στυλιανού), Σαρδινέρο, Παπουλής (36'Μπεντόγια), Ντα Σίλβα, Μάγκλιτσα.

Δειτε Επισης

Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν
Προπονητής του μήνα ο Ραν Μπεν Σιμόν
Επιτυχημένη η επέμβαση του Μπρούνο Σάντος
Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε