Βαλβέρδε: «Αφεντικό στην Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ αν συνεχίσει…»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ BILBAO / ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
 
Αγνοώντας το παρελθόν του στην Κύπρο, ο τεχνικός της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέφερε πως οι Κυπριακές ομάδες είναι πολύ καλές και ο αγώνας στο ΓΣΠ θα είναι διαφορετικός.
 
Η αποστολή είναι χορηγημένη από τα ελαστικά «Hankook» επίσημο χορηγό του Γιουρόπα Λιγκ της εταιρείας «Καποδίστριας» που σας μεταφέρουν την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ενημέρωση από το Μπιλμπάο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Κυριαρχήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε σπουδαίο ματς όπως το ΑΠΟΕΛ ήταν αποτελεσματικό. Πήραμε τη νίκη και θα πάμε στην Κύπρο να υπερασπιστούμε το σκορ. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Δεν έχει σχέση το παρελθόν μου στην Κύπρο και ότι έχασα εκεί. Ξέρω ότι οι Κυπριακές ομάδες είναι καλές. Σέβομαι το ΑΠΟΕΛ. Στόχος μας είναι να περάσουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς, όχι απλά καλό.

Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στην Κύπρο θα είναι διαφορετικά. Αν το ΑΠΟΕΛ συνεχίσει να έχει αυτή την αποτελεσματικότητα θα γίνει αφεντικό στην Ευρώπη». 
 

Δειτε Επισης

Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής