«Όλα όπως τα περίμενα… να υποφέρουμε»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ BILBAO / ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
 
Χαρούμενος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, σημειώνοντας πως το παιχνίδι ήταν όπως το περίμενε. Αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του αντιπάλου, ο Δανός τεχνικός ανέφερε πως με τη βοήθεια του κόσμου στο ΓΣΠ όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές.
 
Η αποστολή είναι χορηγημένη από τα ελαστικά «Hankook» επίσημο χορηγό του Γιουρόπα Λιγκ της εταιρείας «Καποδίστριας» που σας μεταφέρουν την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ενημέρωση από το Μπιλμπάο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν:
 
«Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ποιοτική και ανώτερη ομάδα που έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε πολύ δύσκολο έργο, όμως αυτό που μετρά είναι το ότι ήμασταν αποτελεσματικοί. Όλα ήταν όπως τα περίμενα.
 
Ξέραμε ότι θα υποφέραμε πολύ αφού έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έκαναν συνεχώς επιθέσεις τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα. Ξέραμε ότι θα είχαμε πολλές μπαλιές στην άμυνα. Στο τέλος πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
 
Στην επίθεση, ξέραμε ότι θα είχαμε τους χώρους για να απειλήσουμε, κάτι που φάνηκε στη φάση του γκολ του Εφραίμ. Θα ήθελα να είχαμε λίγη περισσότερη κατοχή. Σαν τελικό αποτέλεσμα, το 3-2 είναι πάρα πολύ καλό.
 
Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση με μια νίκη. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Με τη βοήθεια του κόσμου θα έχουμε τις πιθανότητες μας για να περάσουμε».
 

Δειτε Επισης

Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»
Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής