Τι Δόξα, τι Δερύνεια! (video)

Ογδόντα τρεις μέρες μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη σεζόν (4-0 τη Δόξα στις 27 Νοεμβρίου) ο Άρης πανηγύρισε ξανά στο «Τσίρειο». Το 3-0 επί της Δερύνειας ήταν η δεύτερη συναπτή νίκη για την «ελαφρά ταξιαρχία» μετά το εκτός έδρας 2-1 επί του Ερμή και συνάμα η χαριστική βολή για την Αναγέννηση.
 
1-0 μετά το άχαστο
Οι φιλοξενούμενοι πιστώθηκαν την πρώτη καλή ευκαιρία (12’ Ράτκοβιτς), ακολούθως όμως στο γήπεδο υπήρχε μόνον ο Άρης που απείλησε με τον Γιούσεφ (18’), είδε τον Μαραγκουδάκη μόνο και αμαρκάριστο προ κενής εστίας να στέλνει εξ επαφής την μπάλα άουτ (26’) και στο 28’ άνοιξε το σκορ: από πάσα του Μάρτινς ο Γιούσεφ έκανε σέντρα-σουτ, ο Μάστρου απέκρουσε ασταθώς και ο Σκούρτης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


 
Πάρτι με Γκονσάλες
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η «ελαφρά ταξιαρχία» διατήρησε το πλεόνασμα ευκαιριών (47’ Γιούσεφ, 54’ Σκούρτης, 56’ Μαραγκουδάκης, 86’ δοκάρι Μενέντεθ / 59’ Κούντικ, 87’ Ρίβας), ενώ συνάμα εμφανίστηκε και πιο αποτελεσματική.
Στο 60’ από ασίστ του Μαραγκουδάκη ο Μάρτινς πέτυχε το 2-0, ενώ τα άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο νεοεισελθών Γκονσάλες αξιοποιώντας φάουλ του Μάρτινς (78’) και σέντρα του Ράντου (88’) αντιστοίχως.
ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Γιαννακόπουλος - Σιόστεντ, Μενέντεθ, Ευσταθίου, Ράντου - Παχίπης, Αουρέλιο - Μαραγκουδάκης, Μάρτινς (80’ Παύλου), Γιούσεφ (68’ Φράγκος) - Σκούρτης (77’ Γκονσάλες).
ΔΕΡΥΝΕΙΑ (3-5-2): Μάστρου - Φωτίου, Ιωάννου, Γ. Χριστοδουλου (82’ Ανδ. Χριστοδούλου) - Θεράποντος, Παφίτης - Βλασόπουλος, Κολάνης (68’ λ. Χριστοδούλου) - Κούντικ - Ράτκοβιτς, Ρίβας.

Νικόλας Μαρτίδης: «Δεν θέλω να φανώ υπερόπτης, αλλά δεν κάναμε καθόλου καλή εμφάνιση σήμερα. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε, γιατί η Αναγέννηση ξέραμε ότι θα δυσκολευτεί να φτιάξει ακόμα και ενδεκάδα. Στο τέλος άνοιξε το σκορ και φάνηκε ότι κερδίσαμε εύκολα. Τίποτα δεν τελείωσε όσον αφορά τη διαβάθμιση και, αν πάμε με τέτοια εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Δόξα, σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε ακόμα 12 τελικούς, δεν πρέπει να παρασυρόμαστε ούτε στις νίκες, ούτε στις ήττες».

Ζουβάνης Ζουβάνη: «Συγχαρητήρια στον Άρη, ο οποίος νίκησε δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε όφελος και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ευτύχησε ο Άρης να προηγηθεί και μετά το δεύτερο γκολ του αντιπάλου ήταν πολύ δύσκολο να ανταποκριθούμε. Όταν χάνεις με 4-0, δεν μπορείς να λες πολλά πράγματα. Μας έμειναν δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

  

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν