Το πάθος του ʼλβες «καθρέφτης» της νέας Ανόρθωσης

Στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο σε Ομόνοια και ΑΕΚ ο Αντρέ Άλβες κατηγορήθηκε από πολλούς για αδιαφορία σε προπονήσεις και παιχνίδια. Τον «βάφτισαν» φιλάργυρο, εγωιστή και ποδοσφαιριστή που βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από το καλό της ομάδας.
 
Η ικανότητα του στο σκοράρισμα είναι δεδομένη, όμως τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του πολλές φορές επισκίασαν την αγωνιστική του αξία.
 
 
 
Η μεταγραφή του στην Ανόρθωση τον Ιανουάριο έμοιαζε με τελευταία ευκαιρία στην καριέρα του. Στα 33 του χρόνια ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκδιώχθηκε από την ΑΕΚ με τον Ρόνι Λέβι να τον επιλέγει ως αντικαταστάτη του Ίσμα Γκονσάλβες.
 
Ο Άλβες κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Αντρέα Παντελή. Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» δεν είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Είχε τις αμφιβολίες του αν ο Άλβες έχει τη διάθεση και το πείσμα να βοηθήσει την Ανόρθωση και κατ’ επέκταση τον εαυτό του.
 
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό οδηγώντας την Ανόρθωσης στη νίκη με 4-2 επί του Εθνικού, έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ με την ομάδα της Αμμοχώστου της οποίας είναι δεύτερος σκόρερ (!), πίσω από τον Ίσμα Γκονσάλβες που πέτυχε 8 τέρματα.
 
 

 
Ο Αντρέ Άλβες μοιάζει αναγεννημένος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο πρόσωπο του διακρίνεται η «φλόγα» για ποδόσφαιρο. Ζει την κάθε στιγμή με πάθος και έγινε ένα με τον κόσμο λες και παίζει χρόνια στην ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Στο πρόσωπο του Άλβες αντικατοπτρίζεται η νέα εποχή στην Ανόρθωση. Δεν είναι μόνο οι ποιοτικές μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο. Μίτροβιτς, Άλβες και Ολιβέιρα έχουν ανεβάσει επίπεδο την «Κυρία», όμως το ποδοσφαιρικό τμήμα βγάζει υγεία και αυτό πιστώνεται στη νέα διοίκηση. 
 
Y.Γ. Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» έγινε ξανά η καυτή έδρα του παρελθόντος. Η αντίδραση στο ματς με την Ομόνοια οπόταν το 0-2 έγινε 2-2, η επιβλητική νίκη επί του Ερμή και η ανατροπή στον αγώνα με τον Εθνικό, το πιστοποιούν. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο