«Το πρόστιμο ξεπέρασε τις 20.000… συγκρατηθείτε»

Κάλεσμα προς τον κόσμο της να προστατεύσει την ομάδα, κάνει η Ανόρθωση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Συγκεκριμένα, είναι η τρίτη φορά που η ομάδα της Αμμοχώστου καταγγέλλεται για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων, γι’ αυτό προτρέπει τον κόσμο της να δείξει αυτοσυγκράτηση αφού ενδεικτικό είναι και το τελευταίο πρόστιμο που δέχθηκε κόντρα στην Ομόνοια, που ξεπέρασε τις 20.000.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
 
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε βαριές χρηματικές ποινές στην ομάδα μας για τις καταγγελίες στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Συγκεκριμένα καταγγελθήκαμε για 8 κατηγορίες, για τις οποίες καλούμαστε να πληρώσουμε το ανάλογο πρόστιμο.
 
Είναι η τρίτη φορά που καταγγέλλεται η ομάδα μας για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο, οπότε την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί το φαινόμενο πυροδότησης φωτοβολίδων θα υπάρξει τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για τα εντός έδρας παιχνίδια.
 
Καλούμε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης να δείξει αυτοσυγκράτηση, να προστατεύσει την ομάδα και να αποφύγει στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες και πράξεις που γνωρίζει πως θα έχουν αρνητικές αγωνιστικές αλλά και οικονομικές συνέπειες.
 
Εξάλλου, γίνεται μια καινούρια προσπάθεια στην Ανόρθωση, την οποία χρειάζεται να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει η ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών και μόνο με την συμπαράσταση όλων μας μπορεί να καταστεί εφικτός ο συγκεκριμένος στόχος.
 
Ενδεικτικό της σημαντικότητας των όσων αναφέραμε πιο πάνω είναι μάλιστα το γεγονός πως το τελευταίο πρόστιμο με αντίπαλο την Ομόνοια ξεπέρασε τις 20 χιλιάδες ευρώ!
 

Δειτε Επισης

Παραμένει στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Γιάννης Οκκάς
Επίσημο το ενδιαφέρον της Πάφου για Μάριο Ηλία και Πηλέα
Τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Σημαντικά φιλικά τεστ για την Πάφο κόντρα σε Μπαγερν και Παναθηναϊκό
Περιφερειακές προπονήσεις για την Εθνική Κ-15
Στη Νέα Σαλαμίνα ο Άντος
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Ελ Αραμπί
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τον Ρούτερ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών
Βραβεύτηκε το μέλλον και η ελπίδα μας
Πετρίδης: Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε θα με σημαδέψει για πάντα για δύο λόγους