«4-5 άτομα κάνουν τον λαχειοπώλη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» ήταν ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς, σχολιάζοντας τον προϋπολογισμό της ομάδας του αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπά στον Super ΣΠΟΡ FM:
«Ο Κώστας Μαλέκκος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα τελευταία 11 χρόνια κάναμε αυτό το δημιούργημα και από το 1978 αυτό είναι ένα άθλος. Η Καρμιώτισσα εδρεύει στα Πάνω Πολεμίδια. Το όνομα το πήρε από το εξωκλήσι της περιοχής. Δουλεύουμε χωρίς έμμισθο προσωπικό. Είναι παιδιά που έχουν ξοδέψει όλους της ζωή».
 
Για τον προϋπολογισμό της Καρμιώτισσας:
«Είναι γύρω στις 600.000 ευρώ όλα. Τα πάντα. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές. Έχουν καταλάβει αυτό που ζητάμε ως διοίκηση. Αυτή η ομάδα χτίστηκε για να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Και ο Λιάσος Λουκά, έχει μετουσιώσει σε πράξη τη φιλοσοφία μας. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε κανένα. Τα payroll είναι γύρω στις 30.000 ευρώ το μήνα. Δεν μπορείς να τάζεις λεφτά που δεν τα έχεις».
 
Για την θέση της Καρμιώτισσας για το ποδόσφαιρο μας:
«Η άποψη μας είναι ότι πρέπει να γίνουν 10 οι ομάδες στην Α΄ Κατηγορία. Και να γίνει ακόμα μια κατηγορία με τηλεοπτικά δικαιώματα. Αν έχει όραμα ο πρόεδρος θα πρέπει να δουν και τις μικρές κατηγορίες. Υπάρχουν 4-5 άτομα που κάνουν τον λαχειοπώλη. Είμαστε μόνο ένα μπλοκ και μόνο ζητάμε. Μπορούμε να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο και να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό. Το ποδόσφαιρο θέλει κίνητρο. Μετά την Α΄ Κατηγορία είναι το χάος. Υπάρχουν οι τρόποι φτάνει να υπάρχει το «θέλω». Όταν το είπα δεν εισακούστηκα και αυτό είναι ένα από τα παράπονο μου. Αν πάμε σε μια νέα κατηγορία, το ποδόσφαιρο θα αναβαθμιστεί και επιβάλλεται να αναβαθμιστεί. Το έχουμε υποχρέωση στο ποδόσφαιρο και στα παιδιά μας».
 

Δειτε Επισης

Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο