Χιώτης: «Ο φετινός ΑΠΟΕΛ έχει την τρέλα τη δικιά μας»

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Κύπρου μίλησε ο... ήρωας του ΑΠΟΕΛ στον ιστορικό αγώνα με την Λυόν που έφερε την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ελλαδίτης πορτιέρε παρομοίασε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Μπιλμπάο με αυτό της περιόδου 2011-12 κόντρα στην Σαχτάρ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις 
 
«Όσες φορές και να τα ακούσω είναι κάτι που είναι χαραγμένο και δεν σβήνει».
 
«Όταν έπαιρνα το αεροπλάνο για Κύπρο δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι θα πετύχαινα κάτι τέτοιο, ήξερα ότι θα διεκδικώ το πρωτάθλημα κάθε χρόνο αλλά αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ».
 
«Έχω δει όλα τα Ευρωπαϊκά του ΑΠΟΕΛ και έχω δει και από κοντά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το ΑΠΟΕΛ δεν ξεχνιέται».
 
«Ήτανε μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκης, για εμένα έκρινε σε μεγάλο βαθμό και την πρώτη θέση που τελικά την πήρε και ίσως να ήτανε και τυχερό αφού έφερνε θεωρητικά πιο βατή κλήρωση».
 
«Και εμένα μου θύμισε ο αγώνας στην Ισπανία το παιχνίδι με την Σαχτάρ, το είπα και σε κάτι φίλους, ότι οι επιθέσεις που έκαναν συνέχεια οι Ισπανοί θύμιζαν Σαχτάρ».
 
«Θυμάμαι τα πάντα με την Λυόν, δεν ξεχνιέται τίποτε από τις ομιλίες πριν το παιχνίδι, το παιχνίδι, τα πάντα θυμόμουν δεν ξέχασα τίποτε. Παραμονή του αγώνα ήπιαμε και ένα σφηνάκι ζιβανία, το είχαμε για γούρι, μου είπαν πιες άλλη μία να πάρεις δύο πέναλτι».
 
«Είχε γίνει μελέτη, ειδικά το πέναλτι του Μπάστος ήξερα ακριβώς που θα το κτυπήσει, και αυτό του Λισάντρο το ήξερα αλλά κτύπησε δοκάρι».
 
«Με τον Χρίστο (Κόντη) υπάρχει πολύ καλή σχέση, είμαστε και κουμπάροι, ο Γιοβάνοβιτς για εμένα είναι ένας μεγάλος δάσκαλος. Οι συζητήσεις που κάναμε και κάνουμε μου μαθαίνουν πολλά. Την απόφαση να συνεχίσω το ποδόσφαιρο εκείνος με βοήθησε να την πάρω, χρωστώ πολλά στον Ιβάν και τον ευχαριστώ δημόσια».
 
«Είχα μια συζήτηση με τον Ιβάν και μου είπε αν νιώθεις καλά και αυτό που μου είπε με βοήθησε να συνεχίσω και απ' ότι φαίνεται ήταν σωστός και νιώθω πολύ ωραία».
 
«Διορθώθηκε το λάθος για να αποχαιρετήσω τον κόσμο, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα πλέον μου δόθηκε στην φιέστα πέρσι και είναι περασμένα ξεχασμένα».
 
«Το προηγούμενο βράδυ είναι λίγο υπερβολικό να πεις ότι δεν κοιμάσαι από το άγχος, είναι άσχημο να είσαι κουρασμένος πριν το παιχνίδι, να έχεις υπερένταση είναι λογικότατο, το να περιμένεις να ξεκινήσει ένα παιχνίδι είναι λογικό, να έχεις την ανυπομονησία και όχι άγχος».
 
«Η τρέλα που είχαμε εκείνη η ομάδα, ήμασταν αυθάδεις ποδοσφαιρικά, μπήκαμε κάναμε δύο φάσεις με την Σαχτάρ γλιτώσαμε την κατηφόρα του αιώνα και
έπειτα λέγαμε κρίμα που δεν κερδίσαμε».
 
«Ναι βλέπω αυτή την τρέλα, όταν μπαίνεις και κάνεις 2 φάσεις και βάζεις δύο γκολ και έχεις και δοκάρι τότε δείχνει ότι υπάρχει θέληση και θα τα καταφέρει».
 
«Αυτή η ομάδα πλέον έχει γίνει Ευρωπαϊκή ομάδα και δεν είναι τυχαίο, δεν είναι τύχη, τα τελευταία 8 χρόνια είναι σχεδόν συνέχεια σε ομίλους δεν μπορείς να το λες τύχη».
 
«Θέλει υπομονή το παιχνίδι σήμερα γιατί με 1-0 περνάς, θέλει πολύ υπομονή μπορεί το γκολ να μπει στο 93' όπως με την Ρόζενμποργκ. Θέλει πολύ υπομονή, αν δείτε την Μπιλμπάο εκτός έδρας δεν είναι η ομάδα φόβητρο. Ο Αντούριθ είναι μεγάλη απώλεια. Η Μπιλμπάο παίζει σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, δεν είναι μόνο ο Αντούριθ».
 
«Δεν θα επιστρέψω όχι, στην Κύπρο εκτός από τον ΑΠΟΕΛ δεν πάω να παίξω δεν μπορώ».
 
«Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, για σήμερα υπομονή και τα καλύτερα έρχονται, δεν με νοιάζει και 2-0 και 2-1, δεν μας νοιάζει».
 
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βαλακάρι σέρβιρε και ο Πίττας κάρφωσε την Έλφσμποργκ
Ο Μαρινάκης και οι τρεις ομάδες που καίγονται για επενδυτή
Οι διευθετήσεις και οι συστάσεις της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση
Συνεχίζεται η όγδοη αγωνιστική-Δράση σε Παπαδόπουλος και Αλφαμέγα
Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός