Η πρόβλεψη του Μαλέκκου για το ΑΠΟΕΛ-Αθλέτικ

Την άποψη πως στον ΑΠΟΕΛ δεν συμφέρει ο ρυθμός του αγώνα με την Αθλέτικ να είναι γρήγορος με πολλά γκολ, εξέφρασε ο Κώστας Μαλέκος. Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM και έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τον ιστορικό αγώνα με τους Βάσκους (23/2 20:00).
 
Διαβάστε επίσης
 
 
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κώστα Μαλέκκου:
«Έχει αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρει. Μόνο και μόνο ότι παίζεται η πρόκριση στη Λευκωσία, είναι σημαντικό. Θα σκεφτώ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Έλεγα πως αυτή η απόδοση που είχε το ΑΠΟΕΛ, άγγιξε το τέλειο. Αν καταφέρουν να έχουν την ίδια απόδοση θα τα καταφέρουν».
 
«Πέραν από το τακτικό κομμάτι, θεωρώ πως είναι θέμα ρυθμού. Εκεί πρέπει να εστιαστεί η απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Αν δούμε ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ από μια και την άλλη πλευρά, το ΑΠΟΕΛ θα αποκλειστεί. Δεν θέλει ένα τρελό ρυθμό το ΑΠΟΕΛ».
 
«Πρέπει αν γίνει μια ζεστή ατμόσφαιρα, να νιώσουν και οι αντίπαλοι πως παίζουν εκτός έδρας, αλλά πρέπει να είναι ήρεμοι στο ΑΠΟΕΛ».
 
«Θεωρώ πως αν αγωνιστεί με τρία αμυντικά χαφ είναι παρακινδυνευμένο. Είναι σημαντικό να αγωνιστεί με Μοράις-Βινίσιους, τα γρήγορα άκρα και δύο επιθετικούς».
 
«Το πιο βασικό είναι να έχει ηρεμία το ΑΠΟΕΛ. Αν καταφέρει να είναι μέσα στη πρόκριση μέχρι το τέλος, με 0-0 ή 1-1, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες. Όλοι θέλουμε 1-0 ή 2-1».
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βαλακάρι σέρβιρε και ο Πίττας κάρφωσε την Έλφσμποργκ
Ο Μαρινάκης και οι τρεις ομάδες που καίγονται για επενδυτή
Οι διευθετήσεις και οι συστάσεις της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση
Συνεχίζεται η όγδοη αγωνιστική-Δράση σε Παπαδόπουλος και Αλφαμέγα
Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός