Κιννής: «Θα μας κορόιδευαν αν μιλούσαμε για πρωτάθλημα»

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί και όλα όσα αφορούν την ομάδα.
 
Για την κόκκινη του Ρομπέρζ:
«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την Ρομπέρζ καθώς το φύλλο αγώνος δεν έχει κλείσει ακόμα και δεν ξέρουμε αν έχει δικαίωμα συμμετοχής ή όχι στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ».
 
Για το κύπελλο:
«Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ και οι ποδοσφαιριστές το έχουν καταλάβει. Μπήκαν δυνατά, προηγηθήκαμε με 2-0 και αν δεν υπήρχε η φάση με το πέναλτι και την κόκκινη του Ρομπέρζ θα τελείωναν όλα από το πρώτο μέρος. Φοβηθήκαμε λίγο στην επανάληψη αλλά όλα πήγαν καλά. Ακόμα και όταν ο Απόλλωνας ήταν με 10 ποδοσφαιριστές ήταν καλύτερος».
 
Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και την συνέχεια:
"Ο δρόμος είναι μεγάλος. Πριν δυο μήνες αν λέγαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα θα μας κορόιδευαν. Τώρα με μία νίκη την Δευτέρα όλα ξεκινάνε από την αρχή. Είμαστε και στους δύο τίτλους μέσα. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε την ήττα. Πάμε για να κερδίσουμε. Οι παίκτες διψάνε για μια επιτυχία απέναντι σ΄ένα μεγάλο αντίπαλο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Περιμένουμε την ενημέρωση από την ΚΟΠ για τον Ρομπέρζ αν μπορεί να παίξει. Περιμένουμε επίσης και τους Γκόμες και Παπουλή"
 
Για το κύπελλο:
«Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ και οι ποδοσφαιριστές το έχουν καταλάβει. Μπήκαν δυνατά, προηγηθήκαμε με 2-0 και αν δεν υπήρχε η φάση με το πέναλτι και την κόκκινη του Ρομπέρζ θα τελείωναν όλα από το πρώτο μέρος. Φοβηθήκαμε λίγο στην επανάληψη αλλά όλα πήγαν καλά. Ακόμα και όταν ο Απόλλωνας ήταν με 10 ποδοσφαιριστές ήταν καλύτερο».
 
Για τα επεισόδια:
"Δεν χωράνε τέτοια γεγονότα στα γήπεδα μας. Οι παίκτες μας κινδύνευσαν όταν πήγαιναν στα αποδυτήρια. Έπεφταν πέτρες κτλ..."
 
Για τους τρόπους αντιμετώπισης των επεισοδίων:
"Δεν προσφέρεται το Τσίρειο για ταυτοποίηση. Είναι θέμα της πολιτείας που πρέπει να το δει πιο ζεστά. Δεν έχουμε προβλήματα με τους οπαδούς μας".
 
 

Δειτε Επισης

Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν
Προπονητής του μήνα ο Ραν Μπεν Σιμόν
Επιτυχημένη η επέμβαση του Μπρούνο Σάντος
Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε