Για τον Απόλλωνα είναι Μεγάλη Δευτέρα

Ο δρόμος για διεκδίκηση του πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα περνά από το Τσίρειο και τον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού με το σερί οκτώ συνεχόμενων νικών ροκάνισαν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας από το -12 που ήταν τον Δεκέμβρη στο -6, εντούτοις για να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου επιβάλλεται να κερδίσουν τον βασικό συνδιεκδικητή και μόνιμο κάτοχο του τροπαίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ΑΠΟΕΛ.
 
Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο «στρατόπεδο» της λεμεσιανής ομάδας που εμφανίζονται έτοιμοι να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ την Κ. Δευτέρα και να μειώσουν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
 
Η ομάδα της Λεμεσού διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, παραμένει αήττητη από τις 16 Οκτωβρίου, όταν έχασαν 3-2 από τον Ερμή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ενώ η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τη νίκη επί της Ομόνοιας τόνωσε το ηθικό στο «Κολόσσι».
 
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ν’ αντιμετωπίσει την απώλεια του ποιοτικότερου αμυντικού που διαθέτει, καθώς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρομπέρζ. Ο Κύπριος τεχνικός προορίζει τον Πελαγία ως αριστερό στόπερ, τον οποίο δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο από τον Καρώ.
 
Ως κεντρικός αμυντικός χρησιμοποιήθηκε και ο Χάμπος Κυριάκου, εντούτοις η τεχνική ηγεσία δεν σκοπεύει να «ξηλώσει» τη μεσαία γραμμή που λειτουργεί άψογα με τους Χάμπο-Σακέτι σε ρόλο ανασταλτικών μέσων και τον Ντα Σίλβα πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο.
 
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες του Γκόμες να προλάβει το ντέρμπι με τον Βασιλείου να προβάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Παπουλής εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, δύσκολα όμως στο αρχικό σχήμα.  
 

Δειτε Επισης

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Επίσημα στην ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γιάννου
Η μεγαλύτερη εισφορά για τo Aντώνης Παπαδόπουλος από τον Αντρέα Πουλλαΐδη
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR στην κατηγορία PRO ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»