Ο ατακαδόρος Ιρλανδός βρίσκεται ήδη αλλού!

Μετά από τρεισήμισι χρόνια στην Κύπρο ο Κίλιαν Σέρινταν αποχωρεί από το κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Ιρλανδός επιθετικός που το εκπληκτικό του χιούμορ τράβηξε τα βλέμματα και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
 
Πρωτοήλθε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2013 για να φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ υπογράφοντας αρχικά συμβόλαιο ενός χρόνου.
 
Παρέμεινε στον Αρχάγγελο για δύο σεζόν κερδίζοντας ισάριθμα νταμπλ και συμμετέχοντας τη πρώτη χρονιά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τη δεύτερη σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Το καλοκαίρι του 2015 μπήκε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τις φανέλες  των δύο «αιωνίων» της Λευκωσίας, φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας. Μπορεί να μην κέρδισε τίτλο, όμως σε αυτό τον ενάμιση χρόνο ο Ιρλανδός βοήθησε αρκετά τους πράσινους.
 
Ήδη, ο Ιρλανδός ο οποίος συχνά-πυκνά ρίχνει φοβερές ατάκες στα social media, βρίσκεται στην Πολωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
 
 
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Ομόνοια θα βάλει στο ταμείο της περίπου 250-300 χιλιάδες ευρώ από την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Aξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λευκωσίας ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δειτε Επισης

Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση
Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ
Βολές ΠΑΣΠ για τις μεταγραφές παιδιών-«Σκανδαλώδης και απαράδεκτη απόφαση»
Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»
Ορίστηκε το πρόγραμμα της 7ης και 8ης αγωνιστικής της β φάσης του πρωταθλήματος
Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου-Μάχες για τις δυο θέσεις του μεγάλου τελικού