«Κύριοι της κυπριακής κοινωνίας, Λευκωσιάτες εμπλέκονται στα στημένα»

Μιλώντας σε εκπομπή του ΡΙΚ ο δήμαρχος της Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, έκανε σοβαρές καταγγελίες που αφορούν τα στημένα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
 
Η αναφορά του: «Δεν είμαι υπερβολικός… Τουλάχιστον 500 γνωρίζουν τι γίνεται στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.  Επιτέλους θα σοβαρευτούμε σε αυτόν τον τόπο;  Δηλαδή μόνο ο Δήμαρχος Πάφου ξέρει σε αυτήν την χώρα ότι αγοράστηκε τεμάχιο με την γνωστή κλίκα Μπλάτερ, Πλατινί και όλους αυτούς; Τώρα θα το ακούσουμε ότι είχαμε αγοραπωλησία 24 εκατομμύρια στη Λεμεσό; Το έγραψαν και οι εφημερίδες. Τι έγινε; Αποκοιμήθηκε το θέμα! Παράγοντες ποδοσφαίρου έχουν νοικιασμένα σπίτια στην Ασία και στήνουν τα παιχνίδια εκεί».
 
 
Σε ερώτηση για να ονοματίσει αυτούς για τους οποίους αναφέρεται απάντησε: «Είναι Κύπριοι ευυπόληπτοι. Είναι κύριοι της κυπριακής κοινωνίας και Λευκωσιάτες. Ας σοβαρευτούμε! Σας λέω πως από αυτά που ξέρω εγώ, υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν πολύ περισσότερα. Σε αυτόν τον τόπο είναι ο ένας γνωστός ή κουμπάρος του άλλου. Θα τον βρούμε αύριο στην εκδήλωση και τον άλλον θα τον χρειαστούμε αύριο για κάτι άλλο. Μετά τον θέλουμε για τις εκλογές και για να μας ψηφίσει. Μετά ελέγχει τον κόσμο και τις χορηγίες. Άρα να μην τους ακουμπήσουμε. Αυτά νομίζετε δεν είναι γνωστά στην Κύπρο; Τα ξέρω μόνο εγώ στην Πάφο; Εγώ σας λέω πως και οι κομματάρχες τα ξέρουν και τα κόμματα έχουν εγγράψει θέματα στη βουλή όμως κανένας δεν τόλμησε να προχωρήσει. Δημοσιογράφοι ξέρουν, ανώτατοι αξιωματούχοι της αστυνομίας ξέρουν. Τα μεγαλύτερα κυκλώματα στον τόπο μας είναι γύρω από ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε πόσο βάθος είναι και πόσα εκατομμύρια παίζονται ή πως στήνουν την όλη ιστορία. Τις εκλογές, ποιος θα εκλεγεί, ποιος θα διοριστεί».
 
 
 

Δειτε Επισης

Παραμένει στον πάγκο της Ανόρθωσης ο Γιάννης Οκκάς
Επίσημο το ενδιαφέρον της Πάφου για Μάριο Ηλία και Πηλέα
Τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Σημαντικά φιλικά τεστ για την Πάφο κόντρα σε Μπαγερν και Παναθηναϊκό
Περιφερειακές προπονήσεις για την Εθνική Κ-15
Στη Νέα Σαλαμίνα ο Άντος
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Ελ Αραμπί
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τον Ρούτερ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών
Βραβεύτηκε το μέλλον και η ελπίδα μας
Πετρίδης: Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε θα με σημαδέψει για πάντα για δύο λόγους