«Χάσαμε τον Λούκας, όμως οι νέοι κάνουν καλή δουλειά»

Ο Κέβιν Λαφράνς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ για την πορεία της ομάδας και όσα ακολουθούν.
 
«Είχαμε κάποιες αλλαγές το τελευταίο διάστημα. Χάσαμε το Λούκας ο οποίος ήταν ένα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ΑΕΛ. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει γρήγορα πίσω γιατί είναι πολύ δυνατός. Είχαμε κάποιες αποχωρήσεις όμως το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα και παλεύουν για την κίτρινη στολή. Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες που έφυγαν ήταν σημαντικοί για την ομάδα όμως νομίζω ότι οι νέοι παίκτες που ήρθαν κάνουν πολύ καλή δουλειά.
 
Παλεύουμε κάθε σαββατοκύριακο για τη νίκη, είτε παίζουμε εντός είτε παίζουμε εκτός. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν κοιτάμε μακριά. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κάνουμε ευτυχισμένους τους εαυτούς μας και τον κόσμο. Προσπαθούμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, αυτός είναι ο στόχος μας.
 
Απομένουν έξι παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα πάμε καλά για να μπούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις στο πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή βαθμολογική συγκομιδή σε αυτά τα παιχνίδια».
 
«Είναι φανταστικοί οι οπαδοί. Μας στηρίζουν σε όλα τα παιχνίδια, είτε είναι εκτός είτε είναι εντός. Ξέρω ότι αυτοί που έρχονται στο γήπεδο ζουν για την ΑΕΛ. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Ελάτε στο γήπεδο να μας στηρίξετε γιατί σας χρειαζόμαστε. Με τη δική σας βοήθεια θα γίνει πιο εύκολο το έργο μας»
 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»