Μυτίδης: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το συμβούλιο που με δέχτηκαν πίσω»

Την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στην Κύπρο και την ΑΕΚ έκανε ο ο Νέστωρας Μυτίδης. Λίγη ώρα μετά ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στα συναισθήματα τους, τους στόχους και τον κόσμο της ομάδας της Λάρνακας. 
 
 
Οι δηλώσεις του:
«Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το συμβούλιο που με δεχτήκαν πίσω. Εγώ με τη σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
 
Ο κόσμος είναι σημαντικό να μείνει κοντά στην ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει από το παιχνίδι της Κυριακής. Καμία ομάδα δεν μπορεί χωρίς τον κόσμο. Ειδικά τώρα με το νέο γήπεδο, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να είναι γεμάτα και πιστεύω όλοι μαζί, όπως είναι και το σύνθημα εδώ, ο κόσμος, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
 
Η ομάδα έχει την ποιότητα και η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική στα αποδυτήρια. Ξέρω που ήρθα, τους ξέρω όλους εδώ. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που σίγουρα είναι ψηλοί φέτος, αλλά αυτό δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια γιατί επιτέλους η ομάδα έχει χαμηλώσει και τώρα είναι στιγμή που όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα».
 

Δειτε Επισης

Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ