Τρεις βαθμοί με γκολ, φάσεις και λάθη

Με το ευρύ σκορ 4-2 κατάφερε να φύγει από το Τσίρειο Στάδιο η Ομόνοια κόντρα στον Άρη. Αν και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα οι «πράσινοι» να διαχειριστούν το παιχνίδι και να πάρουν το τρίποντο, το λάθος του Φλορέσκου της στοίχησε για λίγο. Τα τέρματα για τους «τρυφιλλοφόρους» σημείωσαν οι Άρνασον, Χριστοφή, Βύντρα και Ντάρμπισαιαρ, ενώ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» οι Αουρέλιο και Σκούρτης. Με αυτή τη νίκη η Ομόνοια σκαρφαλώνει στους 44 βαθμούς στην πέμπτη θέση και ο Άρης παραμένει στους 15 βαθμούς στην εντέκατη θέση.
 


Ημίχρονο φάσεων, απροσεξιών και γκολ…
 
Μοιρασμένο ήταν το ξεκίνημα στο Τσίρειο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να οργανωθούν. Μπροστά στο σκορ κατάφερε να βάλει την Ομόνοια, ο Άρνασον στο 14’, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των «πρασίνων». Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα, με ωραία κεφαλιά ο Άρνασον, έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του. Το λάθος του Φλορέσκου όμως στη συνέχεια, έφερε πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Την αψυχολόγητη ενέργεια του Ρουμάνου στο 21’, εκμεταλλεύτηκε ο Αουρέλιο της «ελαφράς ταξιαρχίας» που βρέθηκε τετ α τετ με τον Παναγή, πλασάροντας τον με ευκολία. Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι και πάλι στη συνέχεια μέχρι το καταπληκτικό γκολ του Χριστοφή. Ο Κύπριος άσος της Ομόνοιας στο 41’, με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης του Γιαννακόπουλου του Άρη, στέλλοντας την μπάλα στα δίχτυα.
 

Βύντρα και Ντάμπισαιαρ το «κλείδωσαν»  
 

Εκεί που φαινόταν πως ο Άρης μπορούσε να απειλήσει στην επανάληψη του αγώνα και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ο Βύντρα στο 57’ του «έκοψε» τη φόρα. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαργκάσα, ο Βύντρα με κεφαλιά κέρδισε τον Γιαννακόπουλο, πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα για τους «πράσινους». Η συνέχεια ανήκε στον Ντάρμπισαιαρ στο 70’, όπου μετά από γύρισμα του Χριστοφή, έσπρωξε με ευκολία την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας 18 τα τέρματα του στο πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88’ ο Σκούρτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μειώνοντας σε 2-4.
 


ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντεζ, Γιούσεφ, Σκούρτης, Αουρέλιο, Αντωνίου, Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Ράντου.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Παναγιώτου, Καρλίτος, Άρνασον, Βύντρα, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Κλέιτον, Χριστοφή, Σιέρινταν, Ντάρμπισαϊρ.
 
 

 

Δειτε Επισης

Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ