Τριάρα και βλέπει εξάδα

Νίκη που τη φέρνει στην εξάδα πέτυχε η Ανόρθωσης κόντρα στην Αναγέννηση με 3-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Χωρίς να ιδρώσει, η Ανόρθωση είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με την Αναγέννηση να μην μπορεί να αντιδράσει. Τα τρία τέρματα για την ομάδα της Αμμοχώστου πέτυχαν οι Γκάμπριελ, Άλβες (ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης) και Ράγιος. Με αυτό το τρίποντο, η Ανόρθωση ανεβαίνει στην έκτη θέση στους 29, ισοβαθμώντας με τον Ερμή, ενώ η Αναγέννηση παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.  
 
Γκάμπριελ και ηρεμία…
 
Το γρήγορο γκολ επιδίωξε από την έναρξη του αγώνα η Ανόρθωση, με τις προσπάθειες της να καρποφορούν στο 19’. Μετά από σέντρα του Ράγιος, ο Γκάμπριελ με κεφαλιά ψαράκι έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα της Αμμοχώστου. Έχοντας στη συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα οι γηπεδούχοι, δεν πέτυχαν κάτι το ιδιαίτερο εκτός από το φάουλ του Ράγιος στο 25’, που βρήκε τον Μάστρου να αποκρούει εντυπωσιακά.
 
Άλβες και Ράγιος  σφράγισαν το τρίποντο
 
Από εκεί που έμεινε στο πρώτο μέρος συνέχισε στην επανάληψη η Ανόρθωση, με την Αναγέννηση να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 75’ ο Άλβες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, που με ευκολία πλάσαρε τον Μάστρου. Το κερασάκι το φύλαγε για το τέλος ο Ράγιος, που με προσωπική ενέργεια έκανε το 3-0 στο 87’.
 
 
 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού.Βίκτορ, Μίτροβιτς, Οικονομίδης (46' Ολιβέιρα) Καρλίτος (64' Καμπρέρα), Ράγιος, Άλβες (81' Γιαννούλης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Ιωάννου (75' Κολάνης), Ευθυμίου (65' Ράτκοβιτς), Γιαννακού, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Ντιαλό, Σωτηρίου, Θεράποντος, Χριστοδούλου (81' Γ. Χριστοδούλου), Ρίβας

 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία