Αποκλεισμός όποτε αγωνίζεται η ΑΕΚ

Με αποκλεισμό από τους αθλητικούς χώρους κατά τις ώρες που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ, αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τους συλληφθέντες στο ντέρμπι του ΓΣΠ.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.40μ.μ., 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ, περίπου 100 οπαδοί της ομάδας της Λάρνακας, μετέβησαν έξω από τη βόρεια κερκίδα, για να εισέλθουν στο στάδιο. Ενώ περίμεναν να περάσουν από φυσικό έλεγχο, επιτέθηκαν εναντίον των επιτηρητών σπρώχνουν και να προκαλούν ανησυχία, με σκοπό να περάσουν εντός του κιγκλιδώματος. 
 
Η τάξη αποκαταστάθηκε μετά την επέμβαση της Αντιοχλαγωγικής Ομάδας Λευκωσίας. Τα μέλη της αντιοχλαγωγικής, προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 28 και 44 ετών, για το αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας και της επίθεσης εναντίον επιτηρητή.
   
Αργότερα, με τη χρήση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 39χρονος κάτοικος Λαρνακας.
 
Τα τρία πρόσωπα, ηλικίας 28, 39 και 44 ετών οδηγήθηκαν σήμερα (6/2) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους κατά τις ημέρες και ώρες που η ΑΕΚ Λάρνακας θα αγωνίζεται.
 
Επίσης, θα παρουσιάζονται στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της εν λόγω ομάδας, καθώς και μια φορά την εβδομάδα θα παρουσιάζονται και θα υπογράφουν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας.
 

Δειτε Επισης

«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο