«Επίθεση» σε Παγδατή από βουλευτή του ΔΗΚΟ

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης με επιστολή του «επιτέθηκε» στον Μάρκο Παγδατή κατηγορώντας τον ότι επέλεξ να ξεκουραστεί παρά να υποστηρίξει την προσπάθεια της Κύπρου στους αγώνες με την Τουρκία για το Davis Cup.
 
Αναλυτικά η δήλωση του:
"Με μεγάλη μου λύπη αναγκάζομαι να αναφερθώ στο πιο κάτω γεγονός.  
 
Την στιγμή που η Πατρίδα του τον ήθελε παρών, που χρειαζόταν την συμμετοχή του στους αγώνες αντισφαίρισης του DAVIS CUP έναντι της Τουρκίας, αυτός απουσίαζε. Εξέθεσε την Ομοσπονδία που τον τίμησε και τον ανέδειξε, μαζί και όλους εμάς που τον θαυμάσαμε, δηλώνοντας ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και επιθυμεί να ξεκουραστεί.
 
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων αγώνων, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες αντισφαίρισης ανά το παγκόσμιο, αναβάλλονται και όλοι οι πρωτοκλασάτοι αντισφαιριστές τιμούν τις χώρες τους με την συμμετοχή τους και τις στηρίζουν.
 
Η Τουρκία ήρθε στην Κύπρο με τους καλύτερους αντισφαιριστές της για να κερδίσει και η Κύπρος αγωνίστηκε με νεαρούς και όχι τόσο έμπειρους αθλητές, μιας και ο μεγαλύτερος έχει μόλις κλείσει τα 20 του χρόνια.
 
Το κράτος στηρίζει διαχρονικά μέσω του ΚΟΑ τον συγκεκριμένο αθλητή και μόνο για τους συγκεκριμένους αγώνες τον χρειάζεται η Ομοσπονδία και η Πατρίδα του και αυτός δήλωσε απών.
 
Εν κατακλείδι, θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή μας, Δημήτρη Ηροδότου και τους αντισφαιριστές μας, Πέτρο Χρυσοχόο, Μενέλαο Ευσταθίου και Ελευθέριο
Νέος που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς και τον αθλητή Νικόλα Κάμπελ, ασχέτως εάν δεν αγωνίστηκε.

Με εκτίμηση,
Χρίστος Ορφανίδης"
  
 

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ