Θριαμβευτικά στα προημιτελικά!

Η στενή επικράτηση στο «Μακάρειο» (2-1), μία εβδομάδα νωρίτερα, της προσπόριζε απλώς μια ευνοϊκότερη αφετηρία έναντι της αντιπάλου της, η Δόξα ωστόσο δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της έναντι της Δερύνειας και με δεύτερη, σαφώς πιο επιβλητική νίκη (3-0) πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola.
 
Μαχαιριά στην καρδιά
Το σουτ του Ευθυμίου που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Χατζηφραγκίσκου πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο παιχνίδι δεν ήταν ενδεικτικό της συνέχειας. Το τέρμα του Κένιντι με ωραίο, φαλτσαριστό σουτ στο 8’ αποδείχθηκε «μαχαιριά στην καρδιά» για την οικοδέσποινα, η οποία ως την ανάπαυλα γλίτωσε τρις το 0-2 και το οριστικό νοκ άουτ: στην προβολή του Κένιντι στο 18’ (άουτ), στο δοκάρι του Πουτζιουρή στο 42’ και στη λόμπα του Ρούντι στο 45’ (σε κόρνερ ο Αναστασίου).
 
Δύο γκολ σε 4 λεπτά
Και στην επανάληψη η Δερύνεια απείλησε πρώτη (48’ Φωτίου), ωστόσο η Δόξα ήλεγξε το παιχνίδι, το οποίο «καθάρισε» μέσα σ’ ένα τετράλεπτο: στο 60’ από λανθασμένη κεφαλιά προς τα πίσω του Αναστασίου ο Μπραούλιο βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάστρου και τον πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-2, ενώ στο 64’ από έξοχη πάσα του Ρούντι ο άρτι νεοεισελθών Κορομίνας με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 0-3.
Τα τελευταία 25 λεπτά απέκτησαν χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, Ράτκοβιτς (67’) και Κούντικ (82’) απώλεσαν τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες της Αναγέννησης για το γκολ της τιμής.
ΔΕΡΥΝΕΙΑ (4-2-3-1): Μάστρου, Φωτίου, Γιαννακού (46’ Θεράποντος), Αναστασίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος - Ράτκοβιτς (83' Γρηγορίου), Γ. Χριστοδούλου, Κούντικ - Ρίβας (68’ Λ. Χριστοδούλου).
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Χατζηφραγκίσκου - Πουτζιουρής, Λεονάρντο, Σεράν, Αρετάς - Ανινφούλ (69’ Γκόμες), Ανδρέου (56’ Σάντσεθ) - Κάστρο, Ρούντι, Κένιντι - Μπραούλιο (62’ Κορομίνας).
  

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν