«Απόλαυση» η ΤΣΣΚΑ, την… πλήρωσε ο Ερυθρός Αστέρας

H oμάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε ξανά στη διάθεσή της τον Μίλος Τεόντοσιτς, έπειτα από καιρό, και δεν δυσκολεύτηκε να στήσει... πάρτι κόντρα στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Έτσι, ανέβηκε στο 16-6 και παρέμεινε στο κυνήγι της Ρεάλ την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας -με την εντός προγράμματος ήττα- υποχώρησε στο 12-10. 
 
Τρομερό ρυθμό είχε το παιχνίδι από το ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να μην αστοχούν ούτε με... αίτηση. Μετά το γρήγορο 3-8, ανέλαβε δράση ο Νάντο Ντε Κολό και επέτρεψε στην ΤΣΣΚΑ να «χτίσει» προβάδισμα (21-18, στο 7'). Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 33-26 με τους Ρώσους να έχουν 7/8 τρίποντα και τους Σέρβους 9/9 δίποντα. Το μοτίβο του υψηλού σκορ συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Ντε Κολό και Κουρμπάνοφ οδηγούσαν την ομάδα του Ιτούδη που ολοκλήρωσε το ημίχρονο στο +12 (58-46). 
 
Διά χειρός Μάρκο Σιμόνοβιτς, ο Ερυθρός Αστέρας πλησίασε σε διαφορά έξι πόντων (62-56), αλλά η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ ήταν ακαριαία και ήρθε με σερί 9-0 για το 71-56. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε πια μετατραπεί σε τυπική διαδικασία. Ο Τεόντοσιτς ήταν ορεξάτος και ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους 20 (88-67), με τους γηπεδούχους να κλείνουν την τρομερή τους εμφάνιση με σκορ 102-80.

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ