Tραγούδησαν για νεκρό αντίπαλο οπαδό (vid)

Εικόνες που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα και σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε πολύ πιο συχνά... Το Σάββατο (5/2) ο Εθνικός υποδέχθηκε τον «Ιστορικό» στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το «διπλό» (78-67). Ωστόσο, το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης δεν έγινε εντός παρκέ... Κι αυτό γιατί οι οπαδοί των δύο ομάδων έγιναν «πρωταγωνιστές» του απογεύματος! 

Αρχικά, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι «Πάνθηρες», φώναξαν ρυθμικά το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού του Εθνικού, Κωνσταντίνου Κατσούλη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση που δέχθηκε το 2014 στην Κρήτη, σε έναν αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο.

Από την μεριά τους οι φίλοι του Εθνικού «απάντησαν» φωνάζοντας: «Μπόμπαν ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα», με τους «κυανέρυθρους» να χειροκροτούν στη συνέχεια τον Γιάννη Ματζουράνη, τον πιο... διάσημο υποστηρικτή του Εθνικού. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Μια καταστροφική σεζόν που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ
Προφορική συμφωνία Αντσελότι με ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας
Λουίς Ενρίκε: Η Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει να κατακτήσει το Champions League
Κατέθεσε η ψυχίατρός του Μαραντόνα στη δίκη για τον θάνατό του-«Έκανα ότι μπορούσα»
Δέκα αγγλικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά
Τελειώνει και επίσημα από Λεβερκούζεν και αναλαμβάνει Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο
Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!