Tραγούδησαν για νεκρό αντίπαλο οπαδό (vid)

Εικόνες που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα και σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε πολύ πιο συχνά... Το Σάββατο (5/2) ο Εθνικός υποδέχθηκε τον «Ιστορικό» στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το «διπλό» (78-67). Ωστόσο, το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης δεν έγινε εντός παρκέ... Κι αυτό γιατί οι οπαδοί των δύο ομάδων έγιναν «πρωταγωνιστές» του απογεύματος! 

Αρχικά, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι «Πάνθηρες», φώναξαν ρυθμικά το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού του Εθνικού, Κωνσταντίνου Κατσούλη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση που δέχθηκε το 2014 στην Κρήτη, σε έναν αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο.

Από την μεριά τους οι φίλοι του Εθνικού «απάντησαν» φωνάζοντας: «Μπόμπαν ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα», με τους «κυανέρυθρους» να χειροκροτούν στη συνέχεια τον Γιάννη Ματζουράνη, τον πιο... διάσημο υποστηρικτή του Εθνικού. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς