«Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Το βραβείο του Stoiximan.gr MVP για το παιχνίδι με τον Εθνικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής κέρδισε ο Αντρέ Άλβες, ο οποίος σκόραρε χατ-τρικ και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσει η Ανόρθωση στη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής κάθε βδομάδας προσφέρει το χρηματικό ποσό το οποίο προκύπτει μέσα από την βράβευση στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ασπίδα του Αίαντα».

Δείτε σε βίντεο τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής:

Για το τι άλλαξε και η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη:

«Θεωρώ πως είναι το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην Ανόρθωση, η ομάδα είναι πολύ δυνατή, ιδίως τους τελευταίους μήνες. Εγώ με την σειρά μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα βλέπω και υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να αγωνίζομαι στο ίδιο δυνατό επίπεδο».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί η Ανόρθωση να κατακτήσει το Κύπελλο:

«Σίγουρα το πιστεύουμε και για να το καταφέρουμε θα πρέπει να υπάρχει πίστη σε αυτό που κάνουμε και στην προσπάθεια μας. Βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είναι ένας αρκετά δυνατός αντίπαλος αλλά όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας και με την βοήθεια του κόσμου έχουμε μια εντελώς διαφορετική δυναμική. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και εμείς με την σειρά μας θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»