«Ό,τι κι αν γίνει, δεν χάνουμε!»

Στο «μέταλλο» των παικτών του, οι οποίοι αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να παραδοθούν στη μοίρα τους έφτασαν στην ισοφάριση στην τελευταία φάση του clasico με την ΑΕΛ, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σοφρώνης Αυγουστή.
«Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μου παρουσιάστηκε αρκετά καλή ειδικά το δεύτερο ημίχρονο και έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες για να γυρίσει το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε ένα γκολ που σταματήσαμε για το αν η μπάλα βγήκε εκτός. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πως ότι και αν γίνει αυτή η ομάδα δεν χάνει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας», τόνισε ο προπονητής των «γαλάζιων».
 
«Δίκαιη, αλλά σαν ήττα η ισοπαλία»
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του clasico της Λεμεσού ο Φανούριος Κωνσταντίνου χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία με την ΑΕΛ, συμπλήρωσε ωστόσο ότι για τον Απόλλωνα αυτό το 1-1 έχει γεύση… ήττας.
«Σε γενικές γραμμές η ισοπαλία ήταν δίκαιο. Δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να σε θέλει και η μπάλα και η τύχη. Πολλές τελικές, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα έδειξε ότι αρνείται να χάσει. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Είμαστε απογοητευμένοι. Το μόνο θετικό είναι ότι κρατήσαμε τη διαφορά από την ΑΕΛ. Αυτή η ισοπαλία είναι σαν ήττα. Στο κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε για να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο το αποτέλεσμα», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυπελλούχων.
  

Δειτε Επισης

«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο