Ιπτάμενη… ταξιαρχία! (video)

Κουβαλώντας στην πρεμιέρα της β’ φάσης τη δυναμική που είχε αναπτύξει προς το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος ο Άρης θριάμβευσε 3-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «DIMCO Αμμόχωστος-Επιστροφή» και έκανε (ακόμη) ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Για την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη η τέταρτη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έστειλε την ομάδα στους 27 βαθμούς,
Τη φόρμα των τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσαν και οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Μηνά (σ.σ. υπηρεσιακός διάδοχος του αποχωρήσαντος Στάικου Βεργέτη) συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες και συνολικά τέσσερις αγωνιστικές άνευ νίκης και σε αυτήν την κατάσταση μόνον άνετα δεν μπορούν να αισθάνονται με τους 31 βαθμούς.




Συνήθεις ύποπτοι
Παρά την απουσία του τραυματία Σκούρτη η «ελαφρά ταξιαρχία» ευτύχησε να πάρει τέρματα απ’ όλους τους υπόλοιπους σκόρερ της. Λίγο πριν το ημίωρο ο Μαραγκουδάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (26’), λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μάρτινς με σουτ πέτυχε το 2-0 (39’), ενώ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο νεοεισελθών Γκονσάλες διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-0.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ (4-2-3-1): Μιχαήλ - Τσαμπούρης, Κούσουλος, Γκράσι, Τσίνα - Σκοπελίτης (72’ Κολοκούδιας), Ντουντού (46’ Αβελάιρας) - Α. Κωνσταντίνου, Μπριγκίντο, Μάατσι (65’ Τσούργιουριτς) - Μακρίεφ.
ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Γιαννακόπουλος - Σιόστεντ, Θεοφίλου, Μενέντεθ, Ράντου - Παχίπης, Αουρέλιο - Γιούσεφ (91’ Γκερέιρο), Μάρτινς (85’ Γκονσάλες), Φράγκος (68’ Αντωνίου) - Μαραγκουδάκης.

Κωνσταντίνος Μηνά: «Όταν μια ομάδα έρθει στην έδρα σου και σε κερδίσει 3-0, δίνεις συγχαρητήρια. Είναι οξύμωρο να πεις ότι δεν έχεις παράπονο από τους παίκτες σε τέτοιο παιχνίδι, αλλά θα το πω. Από την προσπάθεια τους δεν έχω. Κάποια πράγματα πήγαν στραβά, αλλά τα έδωσαν όλα. Είναι οι παίκτες μας, πρέπει να τους στηρίζουμε. Για ό,τι έγινε σήμερα και για το σκορ υπεύθυνοι είναι οι προπονητές. Προσπάθησαν πάρα πολύ στην προπόνηση, προσπαθήσαμε, αλλά δεν μας βγήκε».

Νικόλας Μαρτίδης: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη σήμερα. Μίλησα την προηγούμενη βδομάδα για την αποτελεσματικότητα και σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί στις πρώτες μας φάσεις. Ενώ η Νέα Σαλαμίνα είχε την κατοχή και ήταν καλύτερη, σκοράραμε δύο τέρματα και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με την ψυχολογία και το σκορ υπέρ μας πετύχαμε και τρίτο γκολ και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Θέλω να πω στα παιδιά ότι, αν συνεχίσουν έτσι, να διεκδικούν κάθε μπαλιά, ο Άρης δεν θα κινδυνέψει»
 

Δειτε Επισης

Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»