Τραγικός ο Αναστασίου στο ντέρμπι

Αδυναμία να διαχειριστεί ένα ντέρμπι έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου στο σημερινό (12/03) παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ.

 

 

Σημειώνεται ότι ήταν το πρώτο ντέρμπι στην τρέχουσα σεζόν που κλήθηκε να διαιτητεύσει ο Γιάννης Αναστασίου και απέτυχε. Έχασε πολλές φάσεις στον πειθαρχικό τομέα και άφησε ατιμώρητα σκληρά φάουλ που δημιούργησαν εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νούνο Μοράις έπρεπε να αποβληθεί μιας και έκανε συνεχόμενα φάουλ που μπορούσε να επιφέρουν κάρτα – πήρε μία ο Πορτογάλος. Οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι.

Στο 38’ ο ΑΠΟΕΛ φώναξε για το κράτημα του Βίκτορ στον Σωτηρίου σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, ενώ η «Κυρία» δικαιούταν πέναλτι σε ανατροπή του Ολιβέιρα από τον Βάτερμαν.

Η ομάδα της Αμμοχώστου διαμαρτυρήθηκε – και έκανε σχετικές δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου – για φάουλ πριν από το τέρμα που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, του Νικόλα Ιωάννου και του Σιβού.

Δειτε Επισης

Μέσω του «Ψηφιακού Πολίτη» η έκδοση κάρτας φιλάθλου και η είσοδος στα γήπεδα-Όλες οι πληροφορίες
Η θέση του ΑΠΟΕΛ για επενδυτές-«Έτοιμοι να διαχειριστούμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, ακόμα και αν δεν προκύψει συμφωνία»
Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αθανασιάδης
Εν αναμονή της απόφασης Γαλανόπουλου στον Άρη
Σε ομάδα έκπληξη και με διπλό ρόλο ο Ανδρέας Αβράαμ
Συνεχίζει στην Κύπρο ο Ταλιχμανίδης-Κοντά στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος
Πιθανόν στον Αρχάγγελο η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Οικονομική λιτότητα δείχνουν οι πρώτες κινήσεις
Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας
Κορυφαίος προπονητής ο Ηλίας Χαραλάμπους
Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι