PrimeTel: Χρυσός Χορηγός του διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού

Με το μήνυμα «Τρέχουμε Πάντα Μπροστά» η PrimeTel στηρίζει για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται στην Κύπρο, τον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού.
Προωθώντας την αξία του τρεξίματος και του αθλητισμού, ως τρόπου ζωής, η PrimeTel αποτελεί τον Χρυσό Χορηγό του φετινού Μαραθωνίου Λεμεσού που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαρτίου, 2017.
 
Ειδικότερα, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, η εταιρεία χορηγεί τον Εταιρικό  Αγώνα Δρόμου 5 Km, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρική αθλητική γιορτή στην Κύπρο. Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5 Km διεξάγεται φέτος για 5η χρονιά.
 
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του περσινού Μαραθωνίου οι συμμετοχές στον «PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5 km» άγγιξαν τις 8 χιλιάδες από 200 εταιρείες, ενώ για φέτος ο αριθμός των δρομέων αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη επίδοση. Ο Εταιρικός Δρόμος 5 Km πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2012 με την συμμετοχή 500 δρομέων από 40 εταιρείες.
 
Πρεσβευτής της προσπάθειας της PrimeTel, κατά τον φετινό Μαραθώνιο Λεμεσού, ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Τουμάζου, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς εποχής του SIGMA, «Γαλάτεια».
 
Η PrimeTel
Η PrimeTel, προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και τηλεόραση, αποτελώντας τη μοναδική κυπριακή ιδιωτική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς (4G) και το μεγαλύτερο αυτόνομο ευρυζωνικό δίκτυο οπτικών ινών στην Κύπρο. Τον Οκτώβριο του 2016, η PrimeTel εμπλούτισε το τηλεοπτικό περιεχόμενό της με Nova Cinema και Nova Sports.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: www.primetel.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

Μια γυναίκα μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΔΟΕ
«Τέλος» η σεζόν του τένις για την Ονς Ζαμπέρ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απαγορεύει στα παιδιά του να έχουν κινητά τηλέφωνα
Πρωτιά Δημήτρη Παρέλλη στην RC5 του Ράλι Ακρόπολις 2024
«Ζητώ συγγνώμη για την αντίδραση μου από τον διαιτητή και από τον κόσμο, παρεκτράπηκα και δεν θα ξαναγίνει»
Περήφανη που χάρισε στην Κύπρο δύο ακόμα μετάλλια η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φινάλε με νίκη για την ΑΕΚ BC στο Τουρνουά Βελιγραδίου
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου για το Τουρνουά καλαθόσφαιρας «Ν.Χανδριώτης»
Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά Κρήτης
Μισόι κι Εντέσα κατέρριψαν τα ρεκόρ αγώνα στο Σίδνεϊ