Πίεχ: Η παραμονή στον Απόλλωνα και το φλερτ με την Ομόνοια

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα έδωσε ο Αρκάδιους Πίεχ, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του με την ομάδα της Λεμεσού, αλλά και στο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πολωνός επιθετικός επεσήμανε ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν προσπάθησε να τον κρατήσει στην ΑΕΛ, όμως τόνισε ότι η θητεία του στην ΑΕΛ τον βοήθησε στην προσαρμογή μου στην Κύπρο.

«Μου αρέσει η Κύπρος, θα ήθελα να παραμείνω αλλά όλα εξαρτώνται από το συμβόλαιο μου με τον Απόλλωνα, το οποίο τελειώνει τον Ιούνιο.

Ο Απόλλωνας είναι αυτός που έχει το δικαίωμα για ανανέωση. Αν δεν επιθυμεί ο σύλλογος την παραμονή μου και τη νέα σεζόν, τότε ο μάνατζερ μου θα κοιτάξει να μου βρει μία νέα ομάδα» είπε ο Πίεχ, ο οποίος πάντως δήλωσε ότι επιθυμεί να κερδίσει τίτλους με τον Απόλλωνα και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο 31χρονος στράικερ των κυανόλευκων μίλησε και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του: «Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά όχι προτάσεις.

Όσον αφορά την Ομόνοια, αν έμενε ο Μιλόγεβιτς, τότε ίσως να προχωρούσαν και σε επίσημη πρόταση γιατί γνώριζα για το ενδιαφέρον που υπήρχε. Από τη στιγμή που άλλαξαν προπονητή, δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη».

Δειτε Επισης

Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο