Λέβι: «Μ' ανησυχεί η κατάστασή μας»

Στην απουσία κινήτρου για τους ποδοσφαιριστές του στο πρωτάθλημα και στις συνέπειές της στην απόδοση της Ανόρθωσης αναφέρθηκε ο Ρόνι Λέβι στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια.
«Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε από την εμφάνιση ούτε από το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, η Ομόνοια μας πίεσε πολύ καλά και δεν βρηκαμε τις απαιτούμενες λύσεις. Το τελικό αποτελεσμα είναι δίκαιο, αν και στην επανάληψη ήμασταν κάπως καλυτεροι κι είχαμε ευκαιρια για το 1-1. Σε κόντρα ωστόσο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ κι εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Μ’ ανησυχεί η κατάσταση μας, προσπαθώ κι εγώ να πιέζω τους ποδοσφαιριστές, αλλά αφού δεν πάμε για τον τίτλο, είναι δύσκολο να είναι αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι. Για μένα υπάρχουν αρκετοι λόγοι για να παίξει ένας ποδοσφαιριστής κι αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω. Για να έχουμε ελπίδες στο κύπελλο, πρέπει να παίζουμε καλά και στο πρωτυάθλημα, ελπίζω να το κατάλαβαν σήμερα», υπογράμμισε ο Ισραηλινός τεχνικός.
 

Οκτώ τελικοί για την Ευρώπη
Από την πλευρά του ο Άκης Ιωακείμ ήταν λακωνικός. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Ανόρθωση. Εκτιμώ κι εγώ πως είναι δίκαιο το αποτελεσμα. Για μας υπάρχουν οκτώ τελικοί, μέσα από τους οποίους πρέπει να βγει η Ομόνοια Ευρώπη. Τώρα υπάρχει ξεκούραση και με την επιστροφή των τραυματιών θα πολεμούμε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας», τόνισε ο τεχνικός της Ομόνοιας.
  

 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία