«Φονικό» δίδυμο εν δράσει! (vid)

Τη δεύτερη (εντός έδρας) νίκη της στη σεζόν επί της Ανόρθωσης πανηγύρισε η Ομόνοια στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Στο άδειο ΓΣΠ το «τριφύλλι» υποχρέωσε την «Κυρία» στη δεύτερη συναπτή ήττα της (σ.σ. είχε προηγηθεί το 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ) και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του υπό τον Άκη Ιωακείμ.

Οι συνήθεις ύποπτοι, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ, ανέλαβαν δράση και χάρισαν στους «πράσινους» τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους έφτασαν στους 54 και προσπέρασαν στην τέταρτη θέση την ΑΕΛ (σ.σ. εκκρεμεί το μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της με τον ΑΠΟΕΛ).

 

 

 
Τακουνάκι με… συνέπειες
Στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης το μόνο αξιοσημείωτο ήταν το σουτ του Χριστοφή από το ύψος του πέναλτι που έφυγε λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων. Ακολούθως το «τριφύλλι» ξεκίνησε να «κολλά» φάσεις (20’ Ντάρμπισαϊαρ, 27’ Σοϊλέδης, 34’ Μαργκάσα) και το κρεσέντο του κορυφώθηκε στο 35’, όταν ο Χριστοφή από δεξιά πέρασε τον Ερέρο και γύρισε για τον Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος πρόλαβε τον Σιβού και με τακουνάκι άνοιξε το σκορ.


Η αμυντική ολιγωρία του Κολούνγκα στη φάση του τέρματος του Άγγλου (σ.σ. έφτασε τα 21 στο πρωτάθλήμα) ώθησε τον Λέβι σε αντικατάστασή του από τον Καλδερόν, ο οποίος έπαιξε δίπλα στον Ερέρο, ο Σιβού προωθήθηκε στο κέντρο, ο Ολιβέιρα «μετακόμισε» στο αριστερό άκρο και στο δεξί έπαιξε ο Καμπρέρα γυρίζοντας το σύστημα από 4-4-2 σε 4-1-4-1. Ως την ανάπαυλα πάντως οι ευκαιρίες απουσίασαν εκατέρωθεν.
 
Η μπάλα τιμώρησε
Στο δεύτερο ημίχρονο η «Κυρία» εμφανίστηκε πιο ορεξάτη, ενώ η Ομόνοια καραδοκούσε για τις ευκαιρίες της στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν κλασική ευκαιρία για γκολ στο 70’, όταν από έξοχη πάσα του Βίκτορ, ο Καμπρέρα έκανε λόμπα πάνω από τον Παναγή, αλλά ο Βύντρα με τη βοήθεια του δοκαριού απέτρεψε την ισοφάριση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, σε αντεπίθεση των «πρασίνων», ο Χριστοφή ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους και με δεξί σουτ να πετύχει το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα -ακριβώς όπως και στο παιχνίδι του α’ γύρου.


ΟΜΟΝΟΙΑ (4-2-3-1): Παναγή - Δημητρίου, Βύντρα, Καρλίτος, Σοϊλέδης - Μπρέιφελντ (67’ Τουρέ), Μαργκάσα - Χριστοφή (79’ Παναγιώτου), Κλέιτον, Αζίζ (72’ Ρουσιάς) - Ντάρμπισαϊαρ.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (4-4-2): Κόπριβετς - Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Σάντος - Βίκτορ, Μίτροβιτς (72’ Καλό) - Ολιβέιρα (61’ Ράγιος), Κολούνγκα (37’ Καλδερόν) - Καμπρέρα, Άλβες.

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία