Κέρδισε με τριάρα την Καρμιώτισσα ο Ερμής

Με τους Μασίνουα, Μπάουμαν και Ψάλτη ο Ερμής κατάφερε να φθάσει στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Καρμιώτισσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι, αν και έδειξαν ότι μπορούσαν να απειλήσουν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Λοκόμπε, έχασαν ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Η Καρμιώτισσα κατάφερε να μειώσει στο 92' με τον Πάντος.  Οι «φτεροπόδαροι» με αυτή τη νίκη έφθασαν τους 38 βαθμούς, ενώ η Καρμιώτισσα παραμένει στους 30 βαθμούς.


Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Καρμιώτισσα, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ με οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες. Κοντά στο γκολ έφθασαν οι φιλοξενούμενοι στο 38’ από το σημείο της άσπρης βούλας, μετά από ανατροπή του Λοκόμπε. Ο Αργεντίνος, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στυλιανού.


Στην επανάληψη, η μπάλα τιμώρησε την Καρμιώτισσα, με τους «φτεροπόδαρους» να μπαίνουν μπροστά στο σκορ στο 65’ με την κεφαλιά του Μασίνουα. Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να φθάσουν και στο δεύτερο γκολ στο 76’ με τον Μπάουμαν να εξαπολύει ένα «κεραυνό» εκτός περιοχής και να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 91' με τον Πάντος αλλά η απάντηση εκ μέρους Ερμή δεν άργησε να 'ρθει με τον Ψάλτη στο 92' να διαμορφώνει το τελικό 3-1.  
 
ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Χριστοφή, Αρτάμπε, Ντε Μέλο, Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Αλεξίου, Παγιές, Μασίνουα.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Σάλιακας, Γουίλερ, Βοσκανιάν, Λοκόμπε, Αρότσα, Αντάμοβιτς, Μπάρμπαρο, Πάσεκ, Πόλιανετς, Όρτος.

Δειτε Επισης

Ένα λουλούδι από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές για τον Αυξέντη
«Κάποιοι άνθρωποι εξασφάλισαν σεβαστό ποσό για να αναλάβουν τον ΑΠΟΕΛ»-Δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πρόταση
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα 5ης και 6ης αγωνιστικής-Καθοριστικός Απρίλιος για το πρωτάθλημα
Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει αγώνα με Σαν Μαρίνο
Ανακοίνωσε την ημέρα της κλήρωσης για τα ημιτελικά κυπέλλου η ΚΟΠ-Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
«Έβρισε δύο φορές ο Φωτίου, είναι ανεπίτρεπτο»
Καζάνι που βράζει ο Απόλλωνας με Φωτίου-Προβαίνουν σε καταγγελία για φερόμενη εξύβριση φιλάθλου
Νέα διοργάνωση, νέος προπονητής, νέες φιλοδοξίες-Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Κύπρου
Κούρσα για δύο η υπόθεση τίτλος στην Cyprus League by Stoiximan
Έμειναν στην ισοπαλία και έκαναν ελάχιστο βήμα μπροστά Ομόνοια και ΑΕΚ