Έτρεξε 42χλμ στο Μαραθώνιο Λεμεσού, εις μνήμην του αδελφού του

Συγκίνηση στους θεατές του 11ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού - ΓΣΟ προκάλεσε η ιστορία του 30χρονου Γιώργου Σταύρου, από τη Λάρνακα, ο οποίος με τη στήριξη της οικογένειας του και σχεδόν 100 φίλων του, υπερέβη εαυτόν και έτρεξε τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου, εις μνήμη του αδελφού του, Δημήτρη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά πέρσι, από καρδιακό επεισόδιο, στα 32 του χρόνια.

Φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 346, με τυπωμένη τη φωτογραφία του αδελφού του και την αναγραφή "Running for my brother", ο Γιώργος Σταύρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως, μετά τον απρόσμενο θάνατο του Δημήτρη, στις 11 Μαρτίου 2016, ο ίδιος αποφάσισε να λάβει μέρος στον 11ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού - ΓΣΟ και να αφιερώσει αυτήν την υπερπροσπάθεια στον αδελφό του.

Ο 30χρονος άρχισε την προετοιμασία από τον περασμένο Αύγουστο, συγκεντρώνοντας παράλληλα χρήματα από χορηγίες, προς ενίσχυση του "Ταμείου Αλληλεγγύης Αραδιππιωτών Βασούλα Ελευθερίου» που έταξε σαν σκοπό τη θεραπεία, τη στήριξη και την ελπίδα στους άπορους ασθενείς της Αραδίππου.

Με δάκρυα στα μάτια και φανερά συγκινημένος ο Γιώργος μας αναφέρει "έτρεξα στη μνήμη του αδελφού και από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν μαζί μου, τον ένιωθα δίπλα μου και στα 42 χιλιόμετρα", ενώ ευχαριστεί την οικογένεια και τους φίλους του που τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και που τον εμψύχωναν για επίτευξη του στόχου του.

Η ιστορία του Γιώργου Σταύρου αποτελεί μια από τις πολλές που κάποιος μπορεί να καταγράψει μέσα από τις εμπειρίες των αθλητών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού - ΓΣΟ, ο οποίος ολοκληρώθηκε σήμερα.
 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Κύπρο και το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
Νέο αστέρι στην οικογένεια Αλκαράθ-Ο Χάιμε κατέκτησε το Ευρωπαϊκό με την Ισπανία
Η αινιγματική απάντηση του Λίλαρντ στην είδηση που θέλει τον Γιάννη να γνώριζε την απομάκρυνσή του
Βρήκαν αυτό που έψαχναν οι Λέικερς-Ο Έιτον έκλεισε για δύο χρόνια στο Λος Άντζελες
Ξεκίνησε τις θεραπείες ο Πολονάρα:-«Θα είναι μια ανυπόφορη περίοδος, θα παλέψω και θα αντισταθώ»
Wimbledon: Επίδειξη δύναμης από Αλκαράθ, καθάρισε τον Τάρβετ σε τρία σετ-Έφτασε τις 20 σερί νίκες στο tour
Μιλτιάδης και Κόβαλτσουκ οι νικητές του Πρωταθλήματος ποδηλασίας αντοχής δρόμου
Σε εξέλιξη διασύνδεση έκδοσης εισιτηρίων για EuroBasket και έκδοσης κάρτας φιλάθλου
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ