Τρίτωσε το καλό με Αλωνεύτη!

Τρεις μήνες πριν την εκπνοή του τρέχοντος συμβολαίου του ο Στάθης Αλωνεύτης συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ σε επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει πως ο 34χρονος εξτρέμ θα παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου ως τον Μάιο του 2018.
Η ενημέρωση από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ έχει ως ακολούθως:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στάθη Αλωνεύτη μέχρι και τον Μάιο του 2018.
Ευχόμαστε στον Στάθη να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερους τίτλους με τον ΑΠΟΕΛ και να προσθέσει ακόμη περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές στο βιογραφικό του».



  

Δειτε Επισης

Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»