Οι βραβεύσεις και ο ρεαλιστικός στόχος στο α' γκρουπ

Η Ανόρθωση είναι ολοφάνερο ότι βρίσκεται σε διαρκή άνοδο το τελευταίο διάστημα. Οι συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας της Αμμοχώστου την ανέβασαν στην έκτη θέση και έτσι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το καλύτερο στη β’ φάση του πρωταθλήματος.
 
Για την ώρα, με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, η «Κυρία» δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι ουσιαστικό, καθώς βρίσκεται 12 βαθμούς από την πέμπτη Ομόνοια (50-38).
 
Η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι η τρίτη και υπό προϋποθέσεις η τέταρτη αναλόγως της έκβασης του κυπέλλου. Η Ανόρθωση απέχει 17 και 13 βαθμούς από την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.
 
Αν από τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων του πρώτου γκρουπ προκύψει κάτι άλλο, αυτό θα φανεί στην πορεία. Για την ώρα η Ανόρθωση επικεντρώνεται στον ρεαλιστικό της στόχο, το κύπελλο. Η παρουσία της Ανόρθωσης στο Α' γκρουπ προσθέτει πόντους στο πρεστίζ της και την κρατά σε εγρήγορση ενόψει του βασικού στόχου. 
 
Η ανοδική πορεία της Ανόρθωσης το τελευταίο διάστημα… επικυρώνεται και με τα βραβεία προς τους παίκτες. Σήμερα (02/03) οι Αμπντουλάχι Σιβού και Αντρέ Άλβες βραβεύθηκαν από τον ΠΑΣΠ. Ο πρώτος πέτυχε το κορυφαίο γκολ της 21ης αγωνιστικής (κόντρα στον Ερμή) και ο δεύτερος την 24η (κόντρα στον Εθνικό). 
 
 

Δειτε Επισης

Σημαντική πρωτιά Παρέλλη σε διεθνές μίτινγκ στο Ισραήλ
Ο Κεραυνός κέρδισε την ΑΕΚ και έκανε το 1-1 στους τελικούς της Basket League
Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης έπεσε ο Τσιτσιπάς-Στο Νο 7 ανέβηκε η Σάκκαρη
Ικανοποιημένος δηλώνει ο Τζιωρτζής από τη συμμετοχή του στον 2ο αγώνα NASCAR
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»