Σωτήρας ο Ρονάλντο για τη Ρεάλ, στην κορυφή η Μπαρτσελόνα

H Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Λας Πάλμας, σε ένα... τρελό ματς στο "Μπερναμπέου", έτσι η Μπαρτσελόνα προσπέρασε την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και είναι πια μόνη στην κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο!
 
Οι "μερένγκες" προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Ίσκο, αλλά η Λας Πάλμας με εξαιρετική εμφάνιση έκανε την ανατροπή και μάλιστα στο 59' προηγήθηκε 3-1 με το γκολ του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.
 
Από το 47' η Ρεάλ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά κατάφερε να αντιδράσει με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
Ο Πορτογάλος μείωσε στο 86' με εκτέλεση πέναλτι και στο 89' με κεφαλιά ισοφάρισε για το τελικό 3-3, έτσι η ομάδα του διατήρησε το εντός έδρας αήττητο.
 
Ο Αράουχο της ΑΕΚ
 
Η Λας Πάλμας προερχόταν από 4 σερί ήττες, ενώ ούτε στον πρώτο γύρο είχε χάσει στην έδρα της από την Ρεάλ, με τον Σέρχιο Αράουχο να ισοφαρίζει 2-2 στο 85' (παίζει δανεικός στην ΑΕΚ πλέον).
 
Η κορυφή της Μπαρτσελόνα (;)
 
Η Μπαρτσελόνα, η οποία νωρίτερα νίκησε 6-1 την Χιχόν (και μετά ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα αφήσει τον πάγκο της) είναι λοιπόν στην κορυφή με +1 από τη Ρεάλ, αλλά η ομάδα της Μαδρίτης έχει ματς λιγότερο, αυτό με την Θέλτα.
 
Όσον αφορά στις υπόλοιπες βραδινές αναμετρήσεις της Τετάρτης, Θέλτα και Εσπανιόλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, ενώ με τον Μουμπάρακ Γουακάσο να σκοράρει για πρώτη φορά (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), η Γρανάδα νίκησε 2-1 την Αλαβές (έμεινε στον πάγκο της Γρανάδα ο Παναγιώτης Κονέ).
 
Οι συνθέσεις
 
ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (71' Μπενζεμά), Κρόος, Ίσκο (65' Λούκας Βάθκεθ), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα (71' Χάμες Ροντρίγκεθ).
 
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Χάβι Βάρας, Νταβίντ Σιμόν, Λέμος, Μπίγκας (27' Αρτίλες), Ντάνι Καστεγιάνο, Ρόκε Μέσα, Βιθέντε Γκόμεθ, Βιέρα (75' Χαλίλοβιτς), Τάνα, Χεσέ Ροντρίγκεθ, ΚΠ Μπόατενγκ (69' Ματέο Γκαρσία).
 
*κόκκινη 47' Μπέιλ

Δειτε Επισης

Κιλιάν Εμπαπέ: Εμφανίστηκε στην προπόνηση της εθνικής Γαλλίας με τζάκετ αξίας 4.000 ευρώ
Και πάλι μπλεγμένος σε σκάνδαλο απιστίας ο Νεϊμάρ: «Πέρασε το βράδυ με 20 συνοδούς πολυτελείας»
«Δεν έπρεπε ποτέ να αφήσω την Ατλέτικο για τη Μίλαν, αλλά υπέφερα συναισθηματικά»
Η συγκλονιστική κατάθεση του αστυνομικού που είδε πρώτος τη σορό του Μαραντόνα
Οι οπαδοί του Άγιαξ έκαναν τη νύχτα μέρα για τα 125α γενέθλια του Αίαντα
«Θέλει να... χρυσώσει τον Γκάμπριελ η Αλ Νάσρ με 20 εκατομμύρια τον χρόνο»
Παυλίδης: Ψηφίστηκε κορυφαίος επιθετικός στην Πορτογαλία για τον Φεβρουάριο
Κορυφαίος τεχνικός Μαρτίου στη Σαουδική Αραβία ο Τερίμ
«Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ βρίσκονται οι Ντελάπ και Εκιτικέ»
«Με την Λίβερπουλ να μένει εκτός, η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί»