Αρχίζει δουλειά η Εθνική με ατραξιόν τον Μαργκάσα

Εβδομάδα Εθνικής Ανδρών αυτή που διανύουμε με το πρόγραμμα, να περιλαμβάνει δύο αγώνες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μεθαύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα το Καζακστάν στις 18:00 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και το Σάββατο 25 Μαρτίου θα παίξει στο ΓΣΠ στις 19:00 με την Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η Εθνική μας μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας από σήμερα με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη στις 15:00 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" ενώ στις 16:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Αρκετά  νέα πρόσωπα στην κλήση της Εθνικής μας με τους Φάνο Κατελάρη, Ανδρέα Παναγιώτου, Ανδρέα Κυριάκου και Ρενάτο Μαργκάσα να κάνουν σήμερα την πρώτη τους  προπόνηση με την Εθνική Ανδρών. 

Η σημερινή προπόνηση θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ. Αύριο, στις 15:00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει Συνέντευξη Τύπου στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" ενώ η προπόνηση στις 16:00 θα είναι ανοικτή στα αρχικά της στάδια για τους δημοσιογράφους. 

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Χριστάκη Χριστοφόρου βρίσκονται συνολικά 25 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η κλήση της Εθνικής Ανδρών:
ΑΕΚ: Ηλίας Χαραλάμπους, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νέστωρ Μυτίδης, Βίνσεντ Λαμπάν

ΑΕΛ: Ανδρέας Κυριάκου

ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Μερκής, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Νικόλας Ιωάννου

Απόλλων: Χαράλαμπος Κυριάκου, Μάριος Στυλιανού

Νέα Σαλαμίνα: Νεόφυτος Μιχαήλ, Νίκος Εγγλέζου

Ομόνοια: Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Χριστοφή, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Παναγιώτου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ρενάτο Μαρκάσα

Α.Ε. Λάρισα: Ανδρέας Αβραάμ

Pescara: Γρηγόρης Κάστανος

Standard Liege: Κωνσταντίνος Λαϊφης

Walsall F.C.: Ανδρέας Μακρής

Gangwon F.C.: Βαλεντίνος Σιέλης


Από τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάσουν οι διεθνείς του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους.

Δειτε Επισης

Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας
Κορυφαίος προπονητής ο Ηλίας Χαραλάμπους
Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι
Παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Μπουαγκάρντ
Δεύτερη ευκαιρία στη Γεωργία για την Εθνική Γυναικών
Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»