Λαΐφης-Μακρής: Επιστροφή στο «σπίτι» τους

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης παραχώρησαν οι Κωνσταντίνος Λαΐφης και Ανδρέας Μακρής.
 
Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν για πρώτη φορά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου και μίλησαν για την πορεία τους σε Σταντάρ Λιέγης και Γούλσολ, αλλά και την Ανόρθωση.
 
Αναλυτικά
 
Λαΐφης
 
Παράξενα συναισθήματα. Βλέπω όλα αυτά που πέρασα να έρχονται ξανά στη μνήμη μου. Είναι παράξενο συναίσθημα δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Νιώθω ωραία που επέστρεψα στο παλιό μου γήπεδο.
 
Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σταντάρ, όλα είναι τέλεια. Οι εγκαταστάσεις, η ζωή. Τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολα τα πράγματα βρήκα τον ρυθμό μου και είναι όλα μια χαρά. Στόχος μου είναι κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι και να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται.
 
Όλοι έχουμε όνειρο να πάμε στο εξωτερικό. Αυτό που θέλω να πω σε όλους του Κύπριους παίκτες τους νεαρούς είναι να κάνουν υπομονή, να δουλεύουν και οι ευκαιρίες θα έρθουν. Να βάζουν στόχους και οι ευκαιρίες θα έρθουν.
 
Για την Ανόρθωση και τον κόσμο: Τους ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνουν, μου δίνουν δύναμη. Είναι ωραίο να φεύγεις από μια ομάδα και να ενδιαφέρονται για σένα οι οπαδοί της. Η Ανόρθωση αργά ή γρήγορα θα βρει τα πόδια της και θα έρθουν επιτυχίες σίγουρα.
 
Μακρής
 
Τα τρία χρόνια που ήμουν στην Ανόρθωση ήταν ιδιαίτερα για μένα. Πάντα όποτε περνούσα έξω από αυτό το γήπεδο χαμογελούσα. Χαίρομαι που επέστρεψε σε αυτό το γήπεδο που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά.
 
Στην αρχή ήθελα προσαρμογή να μπω στο ρυθμό γιατί η διαφορά είναι μεγάλη. Όντως μόνο αν είσαι εκεί μπορείς να διαπιστώσεις πόσο γρήγορος είναι ο ρυθμός στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι στην καλύτερη μου φάση. Βλέπω τον εαυτό μου να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Θέλω να δείξω τι μπορούν να κάνουν οι Κύπριοι και επίσης ότι προέρχομαι από μια ομάδα ιστορική. Όλοι με ρωτάνε για την Ανόρθωση και αυτό ήθελα να το πω στον κόσμο της ομάδας.
 
Μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης: Εισπράττω αγάπη και εκεί που είμαι, όμως στην Ανόρθωση με αγαπάει περισσότερο. Να κάνουν υπομονή, η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει τα πόδια της. Να μείνουν κοντά στην ομάδα και οι επιτυχίες θα έρθουν. 
  
 
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία