«Δεν θα πεθυμήσω το καυτό καλοκαίρι…»

Για τη μεταγραφή του στην Γιαγκελόνια μίλησε ο Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός επιθετικός σε ερώτηση για τον ζεστό καιρό στην Κύπρο είπε ότι δεν θα του λείψει καθόλου.
 
Αν μετάνιωσε που άφησε τον ζεστό καιρό της Κύπρου: «Μάλλον όχι. Σίγουρα με την άφιξή μου εδώ κρύωνα λίγο και κάποιες φορές μου έλειψε ο ήλιος. Όμως σε γενικές γραμμές σίγουρα δεν θα πεθυμήσω το καυτό καλοκαίρι και τις θερμοκρασίες της Κύπρου. Οι 40 βαθμοί είναι πάρα πολλοί για μένα».
 
Τι ήταν αυτό που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση της Γιαγκελόνιας: «Πιστεύω ότι το Πολωνικό πρωτάθλημα μού ταιριάζει και ίσως να αποτελέσει σημείο εκτίναξης ώστε να επιστρέψω στην Εθνική. Επίσης η Γιαγκελόνια είναι μια δυνατή ομάδα που πάει καλά στο πρωτάθλημα.
 
Μίλησα με τον Ιβάν Ρούνιε που προηγουμένως έπαιξε στην Ομόνοια και μου μίλησε για τα θετικά του συλλόγου όσον αφορά την οργάνωση και τους ανθρώπους. Αυτοί οι παράγοντες ήταν αποφασιστικοί. Γενικά πιστεύω ότι είναι ένα βήμα προς τα μπροστά για την καριέρα μου».
 

Δειτε Επισης

Μέσω του «Ψηφιακού Πολίτη» η έκδοση κάρτας φιλάθλου και η είσοδος στα γήπεδα-Όλες οι πληροφορίες
Η θέση του ΑΠΟΕΛ για επενδυτές-«Έτοιμοι να διαχειριστούμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, ακόμα και αν δεν προκύψει συμφωνία»
Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αθανασιάδης
Εν αναμονή της απόφασης Γαλανόπουλου στον Άρη
Σε ομάδα έκπληξη και με διπλό ρόλο ο Ανδρέας Αβράαμ
Συνεχίζει στην Κύπρο ο Ταλιχμανίδης-Κοντά στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος
Πιθανόν στον Αρχάγγελο η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Οικονομική λιτότητα δείχνουν οι πρώτες κινήσεις
Γιοβάνοβιτς: Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να παραμείνω στην Εθνική Ελλάδας
Κορυφαίος προπονητής ο Ηλίας Χαραλάμπους
Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι