Ρίχνει δίκτυα για καταξιωμένους Κύπριους ο Ανδρέας Παντελή

Κατάντια για την Ανόρθωση χαρακτήρισε προ ημερών ο Ανδρέας Παντελή το γεγονός πως στην κλήση της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με Καζακστάν και Εσθονία δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής.
 
Κληθείς να σχολιάσει περί τούτου, στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είπε ότι δεν είναι ευχάριστο γεγονός και όταν ο συνάδελφος Ανδρέας Βιολάρης του είπε αστειευόμενος ότι θα τον χρησιμοποιήσει ως μέσον ο Ανδρέας Παντελή για να κληθούν παίκτες της Ανόρθωσης στην Εθνική, εξέφρασε την άποψη ότι στη νέα χρονιά το κυπριακό στοιχείο θα είναι εντονότερο στην ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Η απόκτηση Κύπριων ποδοσφαιριστών το ερχόμενο καλοκαίρι είναι στις προτεραιότητες του προέδρου της Ανόρθωσης. Ήδη τα ονόματα των Μάριου Αντωνιάδη και Ανδρέα Αβραάμ κυκλοφόρησαν στην ποδοσφαιρική πιάτσα.
 
Προς το παρών δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος γι’ απόκτηση κανενός εκ των δύο, εντούτοις να είναι βέβαιο ότι ο Ανδρέας Παντελή θα κτυπήσει πολλές πόρτες για να ξαναζωντανέψει το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Ο πήχης μάλιστα θα είναι ψηλά. Ναι μεν θ’ αποκτηθούν ταλαντούχοι Κύπριοι με τον Γιάννη Χατζηβασίλη του Εθνικού να είναι στα υπόψη, αλλά την πύλη του προπονητικού κέντρου «Αντώνης Καρράς» θα διαβούν και διεθνείς ποδοσφαιριστές.
 
Ο Ανδρέας Παντελή έχει και τον τρόπο και τις γνωριμίες για να πετύχει τον σκοπό του και το ερχόμενο καλοκαίρι θα θέσει το πλάνο του σε δράση. 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League