Στις 30 Μαρτίου το φιλανθρωπικό κόκτεϊλ πάρτι της Arsenal για στήριξη του Καραϊσκάκειου

Με τη διοργάνωση φιλανθρωπικού κόκτεϊλ πάρτι στις 8 το βράδυ της Πέμπτης 30ής Μαρτίου στο wine bar/εστιατόριο Atelier, στην εντός των τειχών Λευκωσία, κορυφώνονται οι ενέργειες στήριξης της Arsenal Soccer School Cyprus προς το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.
 
Υπό το μότο «Play the Arsenal Way, for a world without leukemia», η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» στοχεύει στη σημαντική οικονομική στήριξη του Ιδρύματος. Στο φιλανθρωπικό κόκτεϊλ πάρτι είναι ευπρόσδεκτοι όχι μόνο οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας και οι φίλοι της σχολής, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να στηρίξουν το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Με την αγορά εισιτηρίου εισόδου, στα 15 ευρώ, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν απεριόριστο κρασί, τυρί και αλλαντικά, σε ένα όμορφο χώρο.
 
Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το wine bar/εστιατόριο Atelier, τα οινοποιεία Ζαμπάρτας, το Bavarian Delicatessen και το Kemanes Print Shop. Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων για το κόκτεϊλ πάρτι, αλλά και των εκατό λαχνών (που ήδη εξαντλήθηκαν) για την κλήρωση της αυθεντικής φανέλας της Arsenal με τις υπογραφές των παικτών της Λονδρέζικης ομάδας, θα πάνε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.
 
Ο υπεύθυνος της Arsenal Soccer School Cyprus, Χαράλαμπος Σπύρου, δήλωσε: «Πέραν από την οικονομική στήριξη προς το Καραϊσκάκειο, ο άλλος μεγάλος μας στόχος είναι η γνωστοποίηση του σημαντικού έργου που επιτελεί το Ίδρυμα εδώ και χρόνια βοηθώντας τους ασθενείς στη μάχη κατά της λευχαιμίας. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Καραϊσκάκειο, μιλήσαμε με τους γονείς και τα παιδιά, ενημερώνοντας τους για το αρχείο εθελοντών δοτών μυελού των οστών και τη μάχη κατά της λευχαιμίας».
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο τηλέφωνο 7000 8815 και στο επίσημο page της Arsenal Soccer School Cyprus στο Facebook.
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι