Το 12χρονο ταλέντο των Apollon Ladies

Οι Apollon Ladies έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στο γυναικείο πρωτάθλημα, κάτι που είναι ξεκάθαρο με τους εννέα συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος.

Η προοπτική της ομάδας είναι ευοίωνη και για τα επόμενα χρόνια. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε η πρώτη ομάδα μπολιάστηκε και με νεαρά κορίτσια από τις ακαδημίες, τα οποία μάλιστα πήραν σεβαστό χρόνο συμμετοχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 12χρονη (05/02/2005) Μαρία Παναγιώτου, η οποία είναι η νεαρότερη παίκτρια που πήρε λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μαθήτρια της έκτης δημοτικού, η Μαρία  εντάχθηκε στις ακαδημίες των Apollon Ladies τον Σεπτέμβριο του 2015. Η νεαρή παίκτρια κατάγεται από τον Άγιο Ιωάννη της Πιτσιλιάς. Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, όμως έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στις άλλες θέσεις της εμπροσθοφυλακής (εξτρέμ, χαφ).

Τον Ιανουάριο του 2016 κλήθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ένα μήνα αργότερα κατέγραψε την πρώτη της συμμετοχή.

Έκανε ντεμπούτ στις 28 Φεβρουαρίου του 2016 σε αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου κόντρα στην Πάφια. Έπαιξε για ένα 20λεπτο και μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ κλείνοντας το μεγάλο σκορ 16-0.

Από τη φετινή σεζόν προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα. Είχε εννέα συμμετοχές – τις δύο εξ αυτών ως βασική - πετυχαίνοντας τρία τέρματα και το μέλλον της προμηνύεται λαμπρό.

 

Δειτε Επισης

Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»